kamilo23 Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 Ludzie nawet mnie nie rozśmieszajcie ty chcesz na tej karcie właczyć AA. :blink: Nie mam wiecej pytań. czasem was po prostu nie rozmumiem. EOT :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Prawda jest taka, ze nie sztyka jest grac we wspolczesne gry na np. gf7900, czy X1900 - prawdziwi twardziele graja wlasnie na fx5200 (obowiazkowo 64bit), gf2mx albo rivie tnt. Granie na takich kartach, to jest dopiero wyczyn! Ja osobiscie chyle czolo. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Nie zrozumiałemś mnie nie mam nic do tych co mają słabe karty ale ludzie opamiętajcie sie troche gdzie się da rade na tej karcie włączyć AA :blink: sam mam FX 5200 ale nie mam ochoty na nic zmienić bo w gry nie gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr X Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Nie grasz wiec nie masz pojecia wiec jak mozesz sie wypowiadac?? Ja mam, gram i wiem. Po co mi 100 fps skoro nie zauwaze zadnej roznicy w stosunku do 30fps? Edytowane 24 Października 2012 przez Mr X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Nie grasz wiec nie masz pojecia wiec jak mozesz sie wypowiadac?? Ja mam, gram i wiem. Po co mi 100 fps skoro nie zauwaze zadnej roznicy w stosunku do 30fps? O lol. Nie mam nic do ciebie ale juz nie wydziwiaj, ja grajac na max dealatch w hl2 nie raz sie wkurzalem ze zwalnia i gralem dla swietego spokoju w medium ze stalym fps, wiec wiem jak to jest, a co dopiero na twojej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...