Skocz do zawartości
brolly666

Jaka Plyte Glowna Qpic?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka polecacie plyte glowna pod taki sprzet Sempron 3000 (754), 1024 ram dual chanel, Radeon x1600 pro palit golden pci-e, twardy zwykly 80 gb nie sata :). Najlepiej zeby plyta nie byla za droga i dalo sie na niej zmieniac napiecia no i smigala z takim sprzetem ja nie mam pojecia co wziąsc wiec mi cos doradzcie z gory thx.

Edytowane przez brolly666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzie takiego procka mozna qpic i czy to duza roznica w wydajnosci i w cenie??

Można nabyć go w www.Esc.pl , Apollo.pl czy tak trudno poszukać :blink: A ten Semp jest średnio wolniejszy od Athlona64 3000 Venice o ~10-15% a cena tego sempa jest w granicach 370zł można kupić taniej i drożej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup 1993957[/snapback]

1024 ram dual chanel

Na platformie s.754 nie ma dual chanel :wink:

EDIT: jak masz możliwość, to zrób tak jak mówią koledzy i kup Sempa 3000+ s.939 i Asrocka K8 DUAL&SATA II.

Edytowane przez lukmek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spox panowie to ja biore tego asusa k8n4-e bo na socket 939 to tak srtednio mnie stac a nie chce zabardzo szalec :) zmieniam poprostu kompa bo wychodzi oblivion :) jest duza roznica miedzy k8n4-e a k8n4-e ultima?? czym to sie rozni i czy sie oplaca ta druga??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

grafika wystarcza do grania na full detalach przynajmniej tak pisze w wymaganiach gry www.oblivion.pl radeon x1600pro jest jedna z zalecanych kart do tej gry a ja mam do tego palit golden wiec nie ma o czym rozmawiac ;p

Edytowane przez brolly666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi