Insane_PL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam, probowalem juz raz nstalowac PHP ale jakos mi nie wychodzi ;/ Czy moglby mi ktos podac link badz napisac jakis link do polskiego tutorialka jak zainstalowac i skonfigurowac server PHP na win XP, aby wszystko ladnie dizalalo ? chodiz o php v4 Bo zainstalowalem juz server apache, wszystko dziala, ale mam problem z zainstalowaniem PHP Prosze o szybka pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 \php\install.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insane_PL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 heh, niepomogles za bardzo ale sam se pomogłem... temat juz nieaktualnty, a jak ktos by szukal pomocy tez to polecam http://www.turbokrecik.info/index.php?go=92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No nie pomoglem.... Tylko tak sie składa, że w tym pliku jest instrukcja konfiguracji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xide Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) Witam... polecam pare linkow, ten pierwszy to manual do php:) Manual PHP a tu jest opisana konfiguracja php 4 i 5 pod serwerem apache 1.3.x i 2.0.x Apache 1.3.x Apache 2.0.x Jesli nie bedziesz mogl sobie poradzic, to poszukaj pakietu np.: Webmin (apache, php, mysql itp), ostatnia wersja to chyba 1.2.10 en, a 1.2.cos jest w pl :) edit: nie doczytalem, ze sobie poradziles:), no ale moze komus innemu sie sprzyda:) Edytowane 7 Marca 2006 przez xide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...