Holman Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 zoil: a wiesz o tym ze ten przod i te raczki to marny plastik?, poszukaj na forum juz byla dyskusja na ten temat, temat byl cos z condongenami w tytule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 zoil: a wiesz o tym ze ten przod i te raczki to marny plastik?, poszukaj na forum juz byla dyskusja na ten temat, temat byl cos z condongenami w tytule pewnie ze holera nie wiem, temu prosilem o opinie kogos kto to mial/widzial.. :evil: o codegenach na forum duzo czytalem ale akurat o tym modelu nie. poszukam zaraz dokladniej... dzeki. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 hmmmm.. Wizualnie fajne to to tylko troche smiesznie umieszczone usb i jacki na górze, pewnie kable bedą przeszkadzać bo bedzie o nie można czasem zaczepic, ale jak na midi ogólnie niczego sobie z wyglądu, ciekawe czy w polsce do dostania Ale z racji nazwy Codegen nie spodziewałbym się super jakiegoś przełomu w jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 sam mam biga chiefteca i za nic nie wymienie jej na inna obudowe. Argumenty osob, ktore nie mialy z tymi obudowami do czynienia sa raczej bezzasadne (oczywiscie poza kwestia wygladu)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subar Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Na allegro tego chiefteca kupilem za 480 zeta, nowke na gwarancji. Zreszta sami sprawdzcie chieftec.pl Polecam bude bez dwoch zdan. Co do zasilacza jest bardzo wytrzymaly, i spelnia wszystkie swoje parametry. Dwa razy mialem spiecia gdzie iskry poszly i komp zglupial, a zasilka nawet nie pisnela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojoro Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 JA usiłuję chdzieś dostać DA01SLD i nie da rady tego nigdzie kupić. W actionie, chieftec.pl i sklep.tweak.pl brakło. Ludzie przestańcie kupować te obudowy, bo ja też jedną chcę dostać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...