wisnia723 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Wszystkich. Czy możecie mi polecić dobry zasilacz do 180 zł? Co myslicie o NeoTec X3800 bo z tego co czytałem na forum jest dobry ale głośny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 nie ten dzial :mur: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia723 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Niby dlaczego nie ten dział ?? Wkońcu chcę sie dowiedziec jaki zasilacz kupic nie. No chyba że od razu trzeba napisac "Jaki zasilacz mam kupic????" żeby sie niektorzy domyślili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy , myszek i klawiatur itp Edytowane 4 Marca 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia723 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Tak rzeczywiście nie zauważyłem tego. Przyznaje się do błędu. Very sorry za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 kumpel mial do sprzedania tagana 380 W u-01 SLow Silawa wlasnie za 170 zł zagadaj do niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 kumpel mial do sprzedania tagana 380 W u-01 SLow Silawa wlasnie za 170 zł zagadaj do niego :) nie slowsilawa a slowsilva ;) wisnia723 jesli jestes zainteresowany zakupem napisz PMke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) no sory :wink: fakt faktem ze ty masz :wink: na sprzedaz tagana 380 u01 Edytowane 4 Marca 2006 przez s4t1n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...