Skocz do zawartości
Andrew19

Potrzebuje Porady

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje porady!!! A wiec

Zlozylem kompa i nie jestem pewny czy bedzie mi pracowal na 100%

plyta glowna: ASUS A8N-SLI Premium

Proc: AMD Athlon 64 x2 S939 3800+ 2GHz (400MHz, 1MB) Manchester

RAM: 2xKINGSTON DDR 1GB DDR400 CL2

DVD ROM: LITE-ON SHW-16H5S DVD±RW

HDD:SEAGATE 250GB 16MB 7200rpm SATA2

Wieza: ARCTIC COOLING Silentium T2 Midi Tower, ATX 350W

Karta Graficzna: apphire X800GTO ULTIMATE, PCI-E 256MB DDR3, 256bit, ThermalTake heatpipe, 12P, Memory Clock 980MHz, Core Feq. 400MHz, TV-OUT, DVI, Full retail

Kto Mi cos poradzi??? moze cos zle dopasowalem?

PS: Bede wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Wy chcecie od ASUSA? To swietna plyta, na pewno lepsza od EPOXow, DFI, ASROCKow i innych dziwactw. Pod warunkiem ze ktos nie ma zamiaru hardkorowo podkrecac. Bo jak ma, to faktycznie, DFI -> ideal, ale jak nie ma to ta mobo jest bardzo stabilna i nadaje sie do lekkiego OC. A w przeciwienstwie do DFI nie ma problemu z pamieciami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie napisalem ze to badziew. Napisalem ze to swietna plyta do ostrego OC. Ale ASUS jest o tyle lepszy, ze nie wymaga np super high endowych pamieci tak jak DFI ktore ma problemy ze zwyklymi pamieciami.

W dodatku ASUS chodzi stabilnie i wbrew pozorom tez pozwala na OC, moze nie takie na rekord, ale takie na codzienne uzytkowanie (chodzi mi glownie o maksymalne mozliwe napiecie dla CPU).

Dlatego pytanie podstawowe brzmi: do czego chce sie mobo. Tak samo jak wszystko inne. No bo inne sprzety sa do OC a inne do zwyklego uzytkowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Płyte zmień na epoxa bez sli bo po co do ati sli ;] Ramy zmień na patrioty llk albo corsairy. Obudowe bierz jaką kolwiek bez zasilacza, i huntkey 400W. Grafe może gto2 ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi