Andrew19 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Potrzebuje porady!!! A wiec Zlozylem kompa i nie jestem pewny czy bedzie mi pracowal na 100% plyta glowna: ASUS A8N-SLI Premium Proc: AMD Athlon 64 x2 S939 3800+ 2GHz (400MHz, 1MB) Manchester RAM: 2xKINGSTON DDR 1GB DDR400 CL2 DVD ROM: LITE-ON SHW-16H5S DVD±RW HDD:SEAGATE 250GB 16MB 7200rpm SATA2 Wieza: ARCTIC COOLING Silentium T2 Midi Tower, ATX 350W Karta Graficzna: apphire X800GTO ULTIMATE, PCI-E 256MB DDR3, 256bit, ThermalTake heatpipe, 12P, Memory Clock 980MHz, Core Feq. 400MHz, TV-OUT, DVI, Full retail Kto Mi cos poradzi??? moze cos zle dopasowalem? PS: Bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 mobo:EPOX 9NPA RAMY:2x1gb patrioty :):):) i masz super kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_men Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No raczej napewno zmieniłbym w tym zestawie nagrywarke dvd na pioneera albo plextora ewentualnie benq i zasilacz jest troche malej mocy, zaopatrz się w jakąś firmową 400setke albo coś mocniejszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 No raczej. Chciałbym mieć tyle kasy na taki "źle spasowany komp". Może tylko pamięci są zbyt "oemowe". Kingstony lepiej było by zamienić na corsairy choćby nawet miało być to 1gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 no i faktycznie moc troche mala polecam kupic cos mkocniejszego tagana 380 W u01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew19 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Ktos Moze poradzi zasilacz? zeby mial mocy i ladnie wygladal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Co Wy chcecie od ASUSA? To swietna plyta, na pewno lepsza od EPOXow, DFI, ASROCKow i innych dziwactw. Pod warunkiem ze ktos nie ma zamiaru hardkorowo podkrecac. Bo jak ma, to faktycznie, DFI -> ideal, ale jak nie ma to ta mobo jest bardzo stabilna i nadaje sie do lekkiego OC. A w przeciwienstwie do DFI nie ma problemu z pamieciami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 DFI to badziew ?? nie wydaje mi sie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Nie napisalem ze to badziew. Napisalem ze to swietna plyta do ostrego OC. Ale ASUS jest o tyle lepszy, ze nie wymaga np super high endowych pamieci tak jak DFI ktore ma problemy ze zwyklymi pamieciami. W dodatku ASUS chodzi stabilnie i wbrew pozorom tez pozwala na OC, moze nie takie na rekord, ale takie na codzienne uzytkowanie (chodzi mi glownie o maksymalne mozliwe napiecie dla CPU). Dlatego pytanie podstawowe brzmi: do czego chce sie mobo. Tak samo jak wszystko inne. No bo inne sprzety sa do OC a inne do zwyklego uzytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Płyte zmień na epoxa bez sli bo po co do ati sli ;] Ramy zmień na patrioty llk albo corsairy. Obudowe bierz jaką kolwiek bez zasilacza, i huntkey 400W. Grafe może gto2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew19 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Mieszkam na Litwie wiec z Patriotami mam problem(wiec zmienilem na corsair), i z gto2 tez cos nigdzie nie widzialem w sklepach a gto kosztuje okolo 250 euro Edytowane 5 Marca 2006 przez Andrew19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 350 ojro to styknie ci na 7800gt albo nawet na 7900gt o ile dobrze pamiętam ale na 7800 powinno bankowo. A memy to może a-data?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...