Ardzik Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Witam. Mam wielki dylemat:chce kupić kompa dobrego jak pod gry i nie bardzo wiem na co mam sie zdecydowac.Chcę też aby wszystko w dobrze ze soba współpracowało i nic niczego nie spowalnialo. Dodam tylko ze dysponuje ok 2800zł.(+/- 100zl).Mam zamiar kupić tylko jednostkę centralną, bo reszte juz mam ze starego kompa. Mam możliwość kupić coś takiego: Sempron 3000+ s.939 - 349 zł AC Freezer64 Pro - 64 zł Epox 9NPA+ Ultra - 355 zł PDP Patriot 2x512MB KH - 349 zł Samsung 250GB SATA II&NCQ - 365 zł MSI 6800GS - 780zł NeoTEC Maximus 380W - 229 zł Razem: 2491 zł. (bez DVD rec. i obudowy, ze wszystkim około 2800zł.) Dobry bedzie czy nie bardzo?Jeśli nie to doradzcie cos innego i oceńcie to co zaproponowalem. Z góry dzięki za pomoc!!! Edytowane 4 Marca 2006 przez Ardzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Nie wiem, jak zasilacz, ale reszta dobrana optymalnie, z czasem będzie trzeba dokupić ram. Usuń ten drugi topik obok, tak nie wolno. Jak jesteś zalogowany i nikt jeszcze nie odpowiedział na ten temat, to wchodzisz na ten swój temat i tam jest opcja usuń. Mój błąd, nie da się, zgłoś moderatorowi żeby usunął. A zestaw dobrze dobrałeś, jeżeli będziesz kupować za miesiąc, to weź pod uwagę, że będą jeszcze X1800GTO i 7600GT. Edytowane 4 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardzik Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 WDK thx za pomoc. Tylko jest jeden problem: 7800Gt bedzie pewnie sporo drozsza a ja nie mam tyle kasy. A pozatym czytalem i slyszalem ze ta karta co ja chce kupic jest dobra karta graficzna. Tylko troche mi ludzie odradzaja tego SEMPRONA. Jak Ty uwazasz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 zle robia :):):) kupju tego smepa puki w sklepie jest :):):) wycofuj ago ze sprzedazy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) Pisałem o nadchodzącym 7600GT, nie 7800GT i 1800GTO. szczególnie X1800GTO może być ciekawy, ale jeżeli masz kupować teraz, to owszem 6800GS będzie dobry. Bierz tego semprona póki jest, na tym epoksie go dobrze podkręcisz, a wydajność ma niewiele niższą od Athlona 64. Edytowane 4 Marca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188823 nie ma to jak zakładać dwa takie tematy :mur: Nie ma to jak pisać trzy posty pod rząd zamiast wyedytować jeden :mur: Produkować sie już nie będe bo odpowiedź masz w temacie z linka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188823 nie ma to jak zakładać dwa takie tematy :mur: Nie ma to jak pisać trzy posty pod rząd zamiast wyedytować jeden :mur: Produkować sie już nie będe bo odpowiedź masz w temacie z linka :mur:Nie pisałem pod rząd, tylko posty pomiędzy zostały usunięte, moje też w takim razie możnaby wywalić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zestawik dobry, możesz śmiało kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) zle robia :):):) kupju tego smepa puki w sklepie jest :):):) wycofuj ago ze sprzedazy :wink:Moze najwyzsza pora samemu zaopatrzyc sie w slownik jezyka polskiego tak czesto polecany przez Ciebie dla innych uzytkownikow? :lol2: @Ardzik Zestaw dobry moze tylko zasilke zmien na taka http://zenfist.pl/pID/56.htm Edytowane 4 Marca 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 zlamalem wczoraj reke i trudno mis ie z gipsem pisze :lol2: :lol2: takze sorak za bledy ale to gips :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...