Weinc Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Witam. Dziś do pochwalenia się mam dwa themesy do Sony Ericsson K700i. 1) Bardzo prosty themes, ale w prostocie jego siła: white_black.thm screenshot 2) Fajny themes w tonacji czerwonej, miły dla oka. ;-) body_v2.thm screenshot Miłego używania. Czekam na komentarze, które uwzględnie przy tworzeniu następnego themesa. Edytowane 6 Marca 2006 przez Weinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Daj chociaż screeny, żeby było wiadomo czy warto ściągać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 albo żeby nieposiadający SE mogli zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 tzn ja tam widzę jedynie brak tapety i jakąś tapetę.... nie wiem co w tym fajnego :)... aha.. jestem posiadaczem motoroli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Weinc - ta tapeta na drugim screenia. Masz ją w dużej rozdz? Kiedyś widziałem na forum userów Maca. Jak jeden z nich miał na dość dużym monitorze te tapetke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Grrr... Chyba mnie nie do końca zrozumiałeś. Zawsze daje sie screen "pulpitu", menu, i jeszcze czegoś (np. książki telefonicznej), bo z samych tapet które pokazujesz to niewiele wynika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Weinc - ta tapeta na drugim screenia. Masz ją w dużej rozdz? Kiedyś widziałem na forum userów Maca. Jak jeden z nich miał na dość dużym monitorze te tapetke. Ja też poprosze.. ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPek Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no ja nie wiem co wy za problem widziecie zeby sobie sciaganac themesa i looknac na fonie? ja nie widze problemu? nawet jak by i "screena" nie bylo.. poza tym bardziej wole zoabczyc jak themes prezentuje sie na fonie niz na kompie - roznica kolorow. a komentujac.. nie wysililes sie za bardzo ;) pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weinc Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 a komentujac.. nie wysililes sie za bardzo ;) pozdro :) W tych themesach przede wszystkim chodzi o prostotę. Nie lubię przekombinowanych i przeładowanych schematów. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no ja nie wiem co wy za problem widziecie zeby sobie sciaganac themesa i looknac na fonie? ja nie widze problemu? nawet jak by i "screena" nie bylo.. poza tym bardziej wole zoabczyc jak themes prezentuje sie na fonie niz na kompie - roznica kolorow.Ano taki problem, że nie wszyscy mają k700i. A nie chce mi się iść do drugiego pokoju, żeby przynieść i sprawdzać na nie swoim telefonie:> Poza tym jeśli się robi themsy, to wypadałoby dać screeny tak jak się to odbywa na każdej normalnej stronie. To chyba nie tak trudno zrozumieć proste zasady:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...