candyman Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 mam problem z zintegrowana karta dzwiekowa na moim asusie a8n32 sli, mianowicie przy starcie kompa przez chwile slychac trzaski i piszczenie z glosnikow a potem juz od startu xp przez caly czas, halas jest drazniacy i sluchac go juz od polowy glosnosci, mam podpiete creativy T5900, ktore na 100% sa sprawne i to nie ich wina. Instalowalem wszystkie mozliwe stery to tej karty i nie tylko i nic nie pomoglo. Zastanawiam sie czy to nie wina plyty i nie oddac jej do reklamacji, moze ktos wie co jest zepsute ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Wycisz wszystko ( i w nagrywaniu i odtwarzaniu ) poza wave i ogólną głośnością ( w odtwarzaniu ) - reszta suwaków na zero i ptaszek wycisz. Edytowane 6 Marca 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candyman Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 nic to nie dalo, tego tez juz wczesniej probowalem, pozatym trzaski sie nasilaja jezeli przesowam sowaki w jakich kolwiek oknach, nie jest to tez wina zadnego uzadzenia podpietego bo po odlaczeniu wszystkiego oprocz glosnikow dalej pisk i trzaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candyman Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 dobra znalazlem przyczyne, trzaski i piszczeni pojawia sie po podpieciu do wyjscia przednich glosnikow czegokolwiek, mam podpiete teraz przednie do bocznego kanalu i mam pytanie czy da sie ustawic tak by boczny kanal by dawal taki sam syganl jak przedni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 W Kx napewno, w Creative Drivers ... i don't know. Tylko co maja sterowniki Creative i Kx do zintegrowanej dzwiekowki ?? @Candyman: Ustaw w mikserze zeby na tylnych glosnikach byl klon przednich (da sie to zrobic na sterach nVidii, na sterach realtek'a nie wiem). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...