FilipeG44 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 (edytowane) Witajcie. Mam takie pytanko dotyczace IBMow. zastanawiam sie nad R51e. Nie wiem czy ktos sie orientuje jak wyglada tasma ktora laczy matryce z plyta glowna- w wiekszosci lapkow jest ona schowana i ladnie jest to schowane w zawiasach, natoniast IBM ma tasme prowadzona tak ze widac ja miedzy korpusem a matryca- tasma ta przy zamykaniu i otwieraniu "pracuje". czy komus sie moze poluzowala czy zlamala ta tasma? czy sa z nia jakies problemy?? Edytowane 6 Marca 2006 przez FilipeG44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mi się złamała w T21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipeG44 Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Mi się złamała w T21 po jakim czasie padla?? wymieniales ja?? jaki byl koszt?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamunek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ja mam T40 od kwietnia ubiegłego roku, jak na razie jest w porzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Po jakim czasie ? Nie mam pojecia (lap z drugiej ręki) <_< Koszt tasmy z allegro około 80 złociszy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Pękające taśmy to problem wielu notebooków. Ja mam kontakt z kilkoma T21 i jak na razie w żadnym z nich (a minęły już ponad 4 lata) nic się z taśmą nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...