Xytras Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Witam Dzisiaj kupilem od kolegi SlowakPL z pclab.pl nagrywarke jak w temacie... Jednak sa z nia same klopoty, dlatego prosze o pomoc ;) Otoz nie potrafi bezblednie nagrac plyty, przy kilku predkosciach probowalem i przy okolo 70% zapis jest przerywany, nie wszystkie CD mi odczytuje(to akurat moze byc wina kiepskich nosnikow), podobno daje rade z nosnikami 800/870MB, jednak u mnie ani nie chciala nagrac, zaraz na starcie "rezygnowala" z zapisu, malo tego na moim Pioneerze wypalilem 786MB na tej plycie, to ta nagrywarka wogole jej nie widziala... :( Teraz pytanie, jest uszkodzona? Zabrudzona? Moze co innego?? Ciekawe bo SlowakPL mowil ze nie jest stara(lipiec 2005) przy czym podobno od kilku miesiecy nieuzywana z razji wymiany na DVD RW... Jakies sugestie? ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Sorki za post pod postem... Zamieszczam log z nero: Klik Naprawde zalezy mi na tym by cos z tym zrobic, prosze pomozcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Tez tak mam z tym lite-onem, po dwóch latach użytkowania. Najpierw nie nagrywała, potem nie odczytywała niektórych płyt, a teraz wogóle zdechła. Pewnie za pare dni wyląduje na śmietniku. Dogadaj sie jakos z tym gościem, żeby Ci zwrócił kasę, bo ją poprostu stracisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Chwała Ci za odpowiedz :] Skoro faktycznie zbliza sie jej koniec to z nim pogadam, bo czuje sie zrobiony w bambuko :[ Masz co z ta nagrywarka zrobic?? Bo ja porzadnie poczyscilem i moja dziala icon_wink2.gif Widac mam fach w reku icon_razz.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...