NeuroPL Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 To bawic sie z kwaskiem czy odrazu przywalic mu octem? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ocet się sprawdził doskonale, teraz pojawia sie pytanie czy chlodniczke wewnatrz tez mozna octem potraktowac? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Ocet się sprawdził doskonale, teraz pojawia sie pytanie czy chlodniczke wewnatrz tez mozna octem potraktowac? :P Jak najbardziej! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Ja polecam Scan Silver. Filmik: http://rapidshare.de/files/36844453/abadon.wmv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 (edytowane) O żesz ty ! Gdzie można ten płyn kupić i za ile ? Po 10 min. kolor nie wraca do początkowego stanu ? EDIT: Dobra cene widze na filmie. 6.25 ? Edytowane 15 Października 2006 przez banditos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Dokładnie to 6,27 zł :D . Co do koloru, to z upływem czasu miedź w kontakcie z powietrzem pokryje się tlenkiem i troche przyciemnieje, ale to jest normalne. Dla mnie ważne było żeby przed nałożeniem pasty termoprzewodzącej powierzchnia była czysta. Blok zakładałem na drugi dzień po czyszczeniu tym środkiem i kolor był taki jak zaraz po czyszczeniu. Ważne żeby takiej czystej powierzchni nie macnąć paluchem bo zostanie ślad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Gdzie to dostanę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Sklepy z chemią gospodarczą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 A co - juz kwasek cytrynowy nie dzial czy wyszedl z mody czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 E tam ... nie ma to jak cilit. A znaleźć go można w prawie każdej ubikacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattnick Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 tylko miedź różowieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 15 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2006 Podobnie wyczyściłem mojego PX'a. Tylko użyłem specyfiku o nazwie FIST zakupionego za ~ 5zł w biedronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 Ja walnąłem do pół szklanki octu mojego Welanda i zostawiłem na noc. Myk z octem polega na tym, że musi być czymś przykryty, bo inaczej przez noc wyparuje i syf zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...