ALC Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 (edytowane) Witajcie mam problem zakupilem audigy 4 oem instaluje stery no i nie dzialaja wszystkie glosniki na muzyce na filmach jest wporzadku cóż mi pozostaje zainstalwoac kx'y więc sciagam sobie instaluje prubuje włonczyc a tu error :( Taki własnie No to instaluje jeszcze raz i to samo zaznaczam ze stery creativa odinstalowalem wczesniej ale z zainstalowanymi tez probowalem i nic. Czekam na pomoc o ile jest możliwa. THX Edytowane 8 Marca 2006 przez ALC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebas999 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Zdaje sie że Kx-y nie obsługują Kart Auigy 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALC Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 W takim razie czy da sie cos zrobic zeby mi dzialaly wszystkie glosniki na muzyce przy audigy 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wydaje mi się, że kX powinny działać na A4 OEM. Błąd, który pokazałeś chyba rzeczywiście dotyczy niepoprawnej instalacji a nie braku obsługi karty. Może spróbuj jeszcze raz zainstalować, może ostatnia beta lepiej zadziała: http://www.driverheaven.net/showthread.php?t=97845 Na driverach Creative możesz popróbować wtyczek do foobar/winamp. W foobar są takie co konwertują stereo na 4 kanały albo przesyłają dzwięk an tyły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALC Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Dobra udało sie wszystko super chodzi dzieki za pomoc. Temat mozna juz wywalic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 obsługuja bo ja mam Audigy 4 i śmigam na KXach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...