alienn Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Witam mam dylemat, a po ostatniej wpadce zdecyowałem, że nie kupie nic bez wcześniejszej konsultacji z kimś, więc pisze :) SOUND BLASTER LIVE! 5.1 (SB0100) za 65zł czy Audigy 24 BIT ADVANCED HD (Audigy SB0570) za 97zł (ewentualnie SBLive24bit za ok 80zł,ale różnica cenowa niewielka więc raczej te dwa wymienione wyżej wchodzą w gre). Na minus sblive jest tylko miesiąc gwarancji (audigy ma 2lata) Mój dźwięk to wzmacniacz Fisher + dwie kolumny Altus 75W Póki co skłaniam się ku sblive bardziej - tańszy, i czasem gram (czasem częściej :), zależy ) a ponoć te audigy nie mają sprzętowej obsługi EAX i czegoś tam. Oprócz tego standard - filmy (divx i dvd) i dużo mp3 :) Do tej pory jechałem na integrach więc pojęcie o dźwiękówkach nie mam za duże. Proszę o szybkie odpowiedz, bo aukcja się kończy za 14h :D Edytowane 9 Marca 2006 przez AlieNV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 omg zaraz kończy się aukcja, zdąrzy ktoś odpowiedzieć ? pls :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item89899856_sound_b...e_zloncza_.html Ta karta sprzętowo obsługuje EAX 3 i 64 głosy 3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 tyle, że aukcja się zakończyła :( szukałem innych, ale większość to sb0570 (i różnica w cenie między nówką niewielka) albo cena 150zł+ a tyle to nie na mój budżet.. btw czy ten sb100 ma napewno sprzętową obsługę EAX ? tamta aukcja się zakończyła, ale sprzedawca wystawił nową :P http://www.allegro.pl/item91516664_karta_d...100_tanio_.html Co kupić ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...