Gość Soker Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) http://www.lanparty.slask.pl/info.php W sobote i niedzile w Gliwicach odbędzie się lanparty. Więcej info o samym lanparty przeczytacie na ich stronie. Temat pisze w związku z tym iż lanparty zasilą również użytkownicy naszego forum. Będą nimi atek, devil i matiz. Do zabawy bedzie Pentium 4 631 oraz dryice Wpisywać się kto będzie :) Ja na 100% Edytowane 10 Marca 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Damn it :? Mam padniętego kompa.. Pozatym troche pozno to info.. Argh Soker :P EDIT A moze jakas ustawka w inny weekend..? (i nie mowie tu o lan party) ;) Integracyjna :D Edytowane 10 Marca 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jeeeee nasi będą :D Zjawiam się tam jutro z kolegą w roli widza :) Osoby z tweak'a proszę o zaznaczenie swej obecności jakimś napisem w stylu Tweak.pl albo coś :) Będzie komu kibicować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A o ktorej to sie wogole zaczyna? Mozna tam wejsc za darmo "w roli kibica"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jeeeee nasi będą :D Zjawiam się tam jutro z kolegą w roli widza :) Osoby z tweak'a proszę o zaznaczenie swej obecności jakimś napisem w stylu Tweak.pl albo coś :) Będzie komu kibicować :) Niewiadomo jak to wszystko będzie wyglądać bo sami organizatorzy którzy tam dziś ustawiali ławki nie byli mi nic konkretnego w stanie powiedzieć. Wiem że za darmo na 100% można wejść jako widz (lecz powiedział ze tacy widzowie będą stali na maleńkich trybunach całkowicie odciętych od hali), z drugiej strony jak zapytałem o ekipe Devila, Matiza i Atka stwierdził iż umiejscowieni będą na hali i będzie można do nich podchodzic i oglądać. Także wstępnie widzimy się kolo oc-teamu. btw. gdyby nie to że sprzęt się kompletuje zamiatał bym tam w ET :) A o ktorej to sie wogole zaczyna? Mozna tam wejsc za darmo "w roli kibica"? od 10:00 maja wbijać gracze z komputerami na lanparty od 13:00 będzie otwarta wspomniana przezemnie "widownia" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To mozecie się mnie tam spodziewać po 13 max kolo 14 w roli widza :D Soker to bedziesz graczem czy widzem? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Ja tam jestem ok 13 :) Pozatym z tego co wiem to znajomy od kolegi, który jedzie ze mną ma robić tam fotki więc może człowiek się wkręci :) Do miejsc ogólnie nie dostępnych dla widowni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To moze ustawimy sie Tweakowcy (widzowie) o jakiejs godzinie np. przed wejsciem do szkoly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 To mozecie się mnie tam spodziewać po 13 max kolo 14 w roli widza :D Soker to bedziesz graczem czy widzem? ;> Oj, mówiłem ze ide w charakterze widza bo komputerek w częściach a ja siedzena D600/256MB/GF2 :lol: to do zobaczenia jutro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jakby co poznacie mnie po czerwonej smyczy CHIEFTEC z napisem "ur8an" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 no blisko mam i moglbym wpasc. musze sie zastanowic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Mieszkam 10 minut piechota od tego miejsca ale w zyciu nie dal bym 40zl za granie o_O Tyle sponsorow a impreza taka droga? to ci sponsorzy chyba banerki zamieszczaja tylko na tej www... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tez bym tyle nie zapłacił, dlatego ide tylko jako widz z ciekawosci ;) Sou jak masz tak blisko to wpadaj :D Ja bede miec plakietke z nickiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hmmm ok to będą tam poszukiwał Was, najwyżej metodą na chama (wrzeszczenie na cały głos "KTO JEST Z TWEAK'AAAA ???!!!!!) :) Ja jak co to czarno-czerwona kurtka, w *** włosów na głowie i okulary :) i będę się przemieszczać w 4 osobowej grupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 te info bardzo wczas, moze jakby bylo wczesniej to bym sie wybral, a tak to nie bardzo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 I co, udało sie Wam? Dobrze sie bawiliście (a może sie jescze bawicie ;)) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 I co, udało sie Wam? Dobrze sie bawiliście (a może sie jescze bawicie ;)) :?: Właśnie jak było?? Udało się, była integracja... Ciekawi jesteśmy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Ja bylem z 1h-1,5h.. Z Tweaka nikt sie nie odezwał <_< Ale okazało sie ze moj kumpel zna "Bossa" robi tam w zdjecia dla Onetu ;] Wiec miałem wtyki :P Ogladalem to podkrecanie procka, ale cos im kiepsko szło :D Jak nie wywalała sie Winda to zwis :P Gorąco, lekko zdezorganizowane to wszystko.. Widownia miala byc od 13, a oni nawet schodow nie odsniezyli, otwarte to zostalo po 14.. Impreza na pewno teraz dopiero sie rozkrecila ;) Edytowane 11 Marca 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Imprezy maja to do tego ze wieczorkiem sie rozkrecaja :wink: o ile wczesniej sie nie skoncza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hmm siedziałem tam od 13 do 18 i w sumie nudy, organizacja nieziemska :lol: A te odśnieżanie też wspaniałe :) Fakt o/c procka teź niezłe (z 3ghz na 6050mhz poszło no ale zwis akurat windy), projektor też boski (musieli przyłożyć fan'a bo się przegrzewał) :D @Ur8an: Czy Ty przypadkiem nie byłeś osobnikiem w czerwonej kurtce z czerwoną smyczą z plakietką, czasem gadającym z jednym z fotografów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 @Ur8an: Czy Ty przypadkiem nie byłeś osobnikiem w czerwonej kurtce z czerwoną smyczą z plakietką, czasem gadającym z jednym z fotografów?? Tak :rolleyes: Pisalem przeciez wczesniej, ze jak zobaczycie kolesia z czerwoną smyczą Chieftec to podbijac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 A no wiesz tak wstydliwy z reguły jestem :) Na drugi raz zagadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Hmm :) Impreza się rozkręcała, rozkręcała aż wkońcu rozkręciła Grałem w ET :) turnieje: 2vs2 3vs3 i w pyte ffa. Niedługo szykuje się 1vs1 battle. Wróciłem do domu na godzine tylko coś zjeść i zaraz zmykam. Lanparty uważam za udane, ponieważ każdy zachował umiar % :) było gdzie się przespać, były dziewczyny (grały), nikt nie kradł myszek ani podkładek itp. Dzisiaj jeszcze można wpaść, myśle ze na bardziej luźnych zasadach niż wczoraj :) Lece... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja codzień standardowo przy śniadanku czytam sobie Dziennik Zachodni a w nim relacja z lanparty w Gliwicach, co mnie rozśmieszyło to podpis pod zdjęciem chłopaków z OC TEAM Katowice Devil - Damian Koszowski, Demek - Marcin Mazur z OC-TEAM Katowice podkręcając 1Gb procesor do 6Gb, wyrównali rekord świata. Jak DZ przykałada sie do wszystkich artykułów tak jak tutaj to chyba przestane go czytać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja tam czytam super express. Ponad 6Ghz, przepiękny wynik. Gratki dla gości, ciekawi mnie to, czy są na tweak zarejestrowani ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 heh! :D OC-TEAM Patrz na ekstremalne podkrecanie oraz na LGA 775 temat Pentium IV 631 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja tam czytam super express. Ponad 6Ghz, przepiękny wynik. Gratki dla gości, ciekawi mnie to, czy są na tweak zarejestrowani ;)Coś mi się widzi, że mało na ex o/c zaglądasz i na 478/775 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) A ponoc, to nie jest world record, kumpel mi na gg pisal, ze gosc mial ponad 7ghz, mam nawet screeny. Sam juz nie wiem jak to jest... Kumpel linki mi posłał: 1) http://fcms.xcx.pl/p4.png 2) http://www.xtremesystems.org/forums/attach...=1&d=1135911731 Edytowane 13 Marca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 rekord swiata jest ale Pentium 4 "631" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...