Skocz do zawartości
Gość Soker

Ustawka Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.lanparty.slask.pl/info.php

W sobote i niedzile w Gliwicach odbędzie się lanparty. Więcej info o samym lanparty przeczytacie na ich stronie. Temat pisze w związku z tym iż lanparty zasilą również użytkownicy naszego forum. Będą nimi atek, devil i matiz. Do zabawy bedzie Pentium 4 631 oraz dryice

Wpisywać się kto będzie :)

Ja na 100%

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Damn it :?

Mam padniętego kompa.. Pozatym troche pozno to info.. Argh Soker :P

EDIT

A moze jakas ustawka w inny weekend..?

(i nie mowie tu o lan party) ;)

Integracyjna :D

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeeeee nasi będą :D

Zjawiam się tam jutro z kolegą w roli widza :) Osoby z tweak'a proszę o zaznaczenie swej obecności jakimś napisem w stylu Tweak.pl albo coś :) Będzie komu kibicować :)

Niewiadomo jak to wszystko będzie wyglądać bo sami organizatorzy którzy tam dziś ustawiali ławki nie byli mi nic konkretnego w stanie powiedzieć. Wiem że za darmo na 100% można wejść jako widz (lecz powiedział ze tacy widzowie będą stali na maleńkich trybunach całkowicie odciętych od hali), z drugiej strony jak zapytałem o ekipe Devila, Matiza i Atka stwierdził iż umiejscowieni będą na hali i będzie można do nich podchodzic i oglądać. Także wstępnie widzimy się kolo oc-teamu.

btw. gdyby nie to że sprzęt się kompletuje zamiatał bym tam w ET :)

A o ktorej to sie wogole zaczyna? Mozna tam wejsc za darmo "w roli kibica"?

od 10:00 maja wbijać gracze z komputerami na lanparty od 13:00 będzie otwarta wspomniana przezemnie "widownia"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mozecie się mnie tam spodziewać po 13 max kolo 14 w roli widza :D

Soker to bedziesz graczem czy widzem? ;>

Oj, mówiłem ze ide w charakterze widza bo komputerek w częściach a ja siedzena D600/256MB/GF2 :lol:

to do zobaczenia jutro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ok to będą tam poszukiwał Was, najwyżej metodą na chama (wrzeszczenie na cały głos "KTO JEST Z TWEAK'AAAA ???!!!!!) :) Ja jak co to czarno-czerwona kurtka, w *** włosów na głowie i okulary :) i będę się przemieszczać w 4 osobowej grupie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bylem z 1h-1,5h.. Z Tweaka nikt sie nie odezwał <_<

Ale okazało sie ze moj kumpel zna "Bossa" robi tam w zdjecia dla Onetu ;]

Wiec miałem wtyki :P

Ogladalem to podkrecanie procka, ale cos im kiepsko szło :D Jak nie wywalała sie Winda to zwis :P Gorąco, lekko zdezorganizowane to wszystko..

Widownia miala byc od 13, a oni nawet schodow nie odsniezyli, otwarte to zostalo po 14.. Impreza na pewno teraz dopiero sie rozkrecila ;)

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm siedziałem tam od 13 do 18 i w sumie nudy, organizacja nieziemska :lol: A te odśnieżanie też wspaniałe :)

Fakt o/c procka teź niezłe (z 3ghz na 6050mhz poszło no ale zwis akurat windy), projektor też boski (musieli przyłożyć fan'a bo się przegrzewał) :D

@Ur8an:

Czy Ty przypadkiem nie byłeś osobnikiem w czerwonej kurtce z czerwoną smyczą z plakietką, czasem gadającym z jednym z fotografów??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Ur8an:

Czy Ty przypadkiem nie byłeś osobnikiem w czerwonej kurtce z czerwoną smyczą z plakietką, czasem gadającym z jednym z fotografów??

Tak :rolleyes:

Pisalem przeciez wczesniej, ze jak zobaczycie kolesia z czerwoną smyczą Chieftec to podbijac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm :)

Impreza się rozkręcała, rozkręcała aż wkońcu rozkręciła

Grałem w ET :)

turnieje:

2vs2

3vs3

i w pyte ffa. Niedługo szykuje się 1vs1 battle. Wróciłem do domu na godzine tylko coś zjeść i zaraz zmykam. Lanparty uważam za udane, ponieważ każdy zachował umiar % :) było gdzie się przespać, były dziewczyny (grały), nikt nie kradł myszek ani podkładek itp.

Dzisiaj jeszcze można wpaść, myśle ze na bardziej luźnych zasadach niż wczoraj :)

Lece...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja codzień standardowo przy śniadanku czytam sobie Dziennik Zachodni

a w nim relacja z lanparty w Gliwicach, co mnie rozśmieszyło to podpis pod zdjęciem chłopaków z OC TEAM Katowice

Devil - Damian Koszowski, Demek - Marcin Mazur z OC-TEAM Katowice podkręcając 1Gb procesor do 6Gb, wyrównali rekord świata.

Jak DZ przykałada sie do wszystkich artykułów tak jak tutaj to chyba przestane go czytać :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ponoc, to nie jest world record, kumpel mi na gg pisal, ze gosc mial ponad 7ghz, mam nawet screeny. Sam juz nie wiem jak to jest... Kumpel linki mi posłał:

1) http://fcms.xcx.pl/p4.png

2) http://www.xtremesystems.org/forums/attach...=1&d=1135911731

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi