Filipin555 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hej. Na pocztąku chciałbym powiedzieć że walczę z ym już chyba 2 miesiąci juz nie mam siły ,już chyba wszytsko wypróbowałem ,więc czekam na jakiegos zbawcę. Problem polega na tym że nie wiem czemu samo otwierami sie okno mój komputer. Teoretycznie nie jest to nic strasznego ,ale jak okrutnie w*&*%*wia kiedy piszesz coś na gg albo nawet na tym forum i co chwilę wyskakuje z tłaokno Mój komputer i trzeba klikać żey móc dalej pisać. Robiłem już reinstalkę systemu z formatem wszytskich dysków i po instalacji znowu mi wyskauje to samo ,mimo że zainstalowałem jedynie kilka prograów ,gdzie na pewno nie ma żadnych spyware ani nic takiego. Zreszta opcję to spyware też przerabiałem i po wyprobowaniu wszytskich programów typu ad aware, odłaczyłem neta od kompa i zrobiem format +reinstall ,ale nawet po odaczeniu go od neta i bez podłaczania ,to cos i tak otwiera mi mój komputer tyle że troszkę rzadziej.przez miesiąc miałem win 2000 prof i nie było wogóle problemu ,ale troche stary ten system i chcę mieć jedak xp ,ale ten mój komputer nie daje mi żyć :-) Ma ktos jeszcze jakiś pomysł jak usunąc to coś ??? Bo jak mi się nie uda ,to chyba zainwestuje w nowy sprzęt :-( Z góry dzieki za odpiwedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Witam1 jeżeli to wystepuje tylko podczas pisania (używania klawiatury),to może masz jakis sofcik i w nim sa domyślne zdefiniowane jakies skróty klawiarury do okna Mój Komputer (pamietam że cos takiego kiedys miałem).Przejrzyj programy które masz zainstalowane - opcje - może to to. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja miałem podobny problem... Tytlko że mi pojawiało się okienko ulubionych w przeglądarce.. w losowych moentach.. lub ulubione w total komanderze... Bardzo mnei to irytowało.. ale namierzyłem że to wina klawiatury.. na innej było normlanie... problem rozwiazałem w ten sposób, że gdy nagle klawiatura zaczyna wariować.. to łąpie za 2 brzegi i wykręcam to w lewo to w prawo.. albo troche ją posciskam.. i problem znika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ja bym sprawdzil kabel od klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) sęk w tym że przez miesiąc czasu próbowałem obczaić co to powoduje... i kabel oraz wtyczkę uznałem w testach za całkiem sprawne :) Edytowane 14 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Miałem to, ale to tylko kumpel sobie ze mnie robił jaja. Używał Prosiaka, bo mu w łapy przypadkowo wpadł i non-stop klikał, żeby mi się to okienko wyświetlalo. Po 4 dniach się przyznał i od tego czasu sobie robiliśmy psikusy. Ja się na nim odegrałem, że gdy chciał kliknąć Start to mu to uciekało i za Chiny tego nie mógł nacisnąć. Czasami fajnie jest się pobawić w "hacking zgodny z prawem" jak ja to nazywam. Trochę się pośmialiśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...