DamianM Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zapraszam na moją nową strone www.narkoza.pl Mam nadzieje że się ona wam spodoba i bedziecie ja odwiedzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Konkurencja dla forum o2?:> Sorry, ale to jest na tyle rozległe i oklepane, że nie ma szans na wybicie się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ale "natrzaskanych" postów... Za dużo fór jak na początek, nawet się nie chce przewujać całości. Nie życzę wam źle, ale takie fora długo nie egzystują. Lecz życzę powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Szkoda że, taka fajna domena została zmarnowana na tak kiepskie forum :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Racja... ale może jeszcze coś z tego będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ano...fakt, duzo duuuuuzo tematów ...hmmm :) Czemu wszyscy teraz robia fora na potege ?? ( ja niby tez, ale nie szukam chetnych za wszelka cene hehe) A i chcialam sie pochwalic ze mam 23 czlowkow :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czemu wszyscy teraz robia fora na potege ?? ( ja niby tez, ale nie szukam chetnych za wszelka cene hehe) To co ma znaczyć twój nowy temat szukający chętnych do pisania na Twym forum ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dokladnie to co tam napisalam - potrzebuje kogos do linux'a :) Ciekawi mnie skad sie to wzielo ze nagle wszyscy Fora zakladaja :) moze tak zawsze bylo tylko mnie to nie interesowalo ? Nie wiem i stad pytanie moje :) To co ma znaczyć twój nowy temat szukający chętnych do pisania na Twym forum ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 (edytowane) o ja.... rzekł bym chyba jednoznacznie i krótko.. OSTRO :lol: dni Twojego adminowania sa policzone :twisted: Przecież już znalezienie odpowiedniego działu na topic nastręcza trudnosci.. więc o uzyskaniu pomocy raczej nie ma mowy :D... ja mam nawet problemy nieraz na tweaku gdzie szukać odpowiedzi na pytanie... ale tam to już ... ehh... załóż lepiej stronę o swojej twórczości... Edytowane 13 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Kolejne, nudne, puste, nic nie wnoszące forum "o wszystkim i o niczym" :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 @ZiMatik: Cóż ludzie już od bardzo dawna chcą pokazać swoje nieziemskie umiejętności w tworzeniach fór dyskusyjnych. Tak na prawdę to jakieś 1 na 50 fór tu prezentowanych ma jakiś sens, a 1 na 100 może się rozwinąć. Tak to już jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Ano...ja np nauczylam sie ze nie mozna miec tysiaca tematow i o wszystkim bo wychodzi boordel....niestety chyba wiele osob popelnia ten blad ( i ja tez go popelnialam) ale..dlatego tu jestem zeby sie uczyc, wycioagac wnioski i isc do przodu :) nie wiem czy pamietasz jak moja strona wygladala - mialam 2 zegary i nawet...nie zauwazylam hehe , pomijam inne ,,makabreski'' ktore rowniez maialm :oops: @ZiMatik: Cóż ludzie już od bardzo dawna chcą pokazać swoje nieziemskie umiejętności w tworzeniach fór dyskusyjnych. Tak na prawdę to jakieś 1 na 50 fór tu prezentowanych ma jakiś sens, a 1 na 100 może się rozwinąć. Tak to już jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 O to chodzi, lecz niektórzy pokazują jakąś stronę inni pokazują jej błędy, ale ten ktoś nie poprawia ich. W tym rzecz, trzeba słuchać dobrych rad. Po pierwsze trzeba jednak zachować estetykę, jeżeli jej brak to nawet nie ma co się tu pokazywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja bym też uczył się na błedach innych... widać ze kazde nowe forum kończy się negatywnymi postami na tweaku, więc zanim bym stworzył jakies super hiper forum to bym to poważnie przemyślał a potem zrezygnował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że nawet po zjechaniu ludzia za beznadziejną stronę, ten nic sobie z tego nie robi, bo myśli że jest masta. Czasem się zastanawiam czy jest sens odpisywania w takich tematach z nowymi forami. Btw... Prog: nie fór, tylko for jeżeli już musisz w dopełniaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 @MareCeK... przepraszam ... Nieciekawa odmiana. Sens odpisywać jest. Jednak jak widać to pan założyciel tematu napisał swój jeden jedyny post i nawet komentarzami się nie zainteresował, takim to nie ma co odpisywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 :D Ciężko wyczuć, kto jest pokroju Damiana M, a kto się zachowa jak ZiMatik, która się dała nawrócić w miarę bezboleśnie (i nawet teraz to zauważyła :] ). Na ludzi z pierwszej kategorii szkoda klawiatury i palców ścierania. Na drugich? Po to tu jesteśmy chyba wszyscy ;) P.S. Sorry ZiM, że akurat Ciebie wziąłem za przykład, ale akurat pod ręką byłaś ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...