lopik_ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Chciałem zapytać, czy da sie podmienic to tło, napis itp. na coś innego ? Chodzi o ten ekran "zapraszamy" przy ładowaniu systemu ? Jeśli sie da to gdzie to siedzi ? w jakim pliku ? Dzięki. :) Edytowane 12 Marca 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 logonui.exe w ..\system32\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Bogdan Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 BootSkin LogonStudio znajdziesz je Tu albo caly kombajn StyleXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 BootSkin, jest do zmiany ekranu "bootowania" "LogonStudio" jest do zmiany ekranu "logowania" A mi o ekran "Zapraszamy" :) sgj, a jest możliwoś przed podmianą tego pliku zobaczyć z czymś jak to wyszło ? bo domyślam się ze tam trzeba podmienić kilka "grafik" i wolał bym wiedzieć jak to wygląda przed... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) tam wpisujesz tylko tekst. bez żadnych grafik. (np. otwierasz plik ResHacker'em i edytujesz go. potem wystarczy tylko zamienić) Edytowane 12 Marca 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A mi o ekran "Zapraszamy" :)Ekran zapraszamy to własnie ten samo plik co logowanie. Wykorzystuje te same pliki graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...