Orion66 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Czesc, Chce kupic Tuner TV. Chodzi mi glownie o nagrywanie kilku rzeczy z TV wiec chodzi o w miare dobra jakosc obrazu. Co sadzicie o tym: http://www.allegro.pl/item91025753_tuner_t...78_gw24mc_.html Ja sie kompletnie na tym nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja mam to co w podpisie ale dużo osób ma z nimi problemy ale jakość przy nagrywaniu jest super jeśli sie podłoczy do cyfry przez cvbs ten tuner co ty pokazałeś jest MONO ! wersja expert jest stereo radze pozatym kupić box ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andlukas Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 w opisie tej karty na allegro cos mi nie pasuje pisze ze ma chipset bt878 i cena tez pasuje do tego chipsetu a reszta danych dotyczy raczej karty na CX23xxx prawie wszystkie opisane tam funkcje na kartach z bt8x8 sa realizowane programowo czyli zeby dzialaly trzeba bardzo silnego komputera co innego z chipami CX23xxx: lepszy przetwornik AC, sprzetowe kodeki (niejestem pewien czy jest sprzetowe MPEG-4), na prawde dialajacy timeshiffing itd przy zakupie upewnij sie ze na karcie jest CX23... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 firma LEADTEK WinFast to jedna z lepszych firm :) wiec ja bym zakupil sobie karte tv wlasnie z tej firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 w opisie tej karty na allegro cos mi nie pasuje pisze ze ma chipset bt878 i cena tez pasuje do tego chipsetu a reszta danych dotyczy raczej karty na CX23xxx prawie wszystkie opisane tam funkcje na kartach z bt8x8 sa realizowane programowo czyli zeby dzialaly trzeba bardzo silnego komputera co innego z chipami CX23xxx: lepszy przetwornik AC, sprzetowe kodeki (niejestem pewien czy jest sprzetowe MPEG-4), na prawde dialajacy timeshiffing itd przy zakupie upewnij sie ze na karcie jest CX23... u mnie wykorzystanie przy oglondaniu TV to 5% na celeronie D 2,53 przy nagrywaniu do mpeg4 dysk prawie jest nie obciążony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 mialem ta karte, uzywalem jej moze ze 2h, pozniej lezala przez pare miesiecy w pudelku az w koncu sprzedalem w idealnym stanie. obraz byl kaszana, problemy z oprogramowaniem ciagle sa i wiele innych... ogolnie nie polecam, lepiej wydac na cos innego te pieniadze niz na winfasta... slyszalem ze to jest dobra karta za niska cene: http://www.allegro.pl/item91559950_avermed...fvat_gw_24.html dlatego ze posiada przetwornik cyfrowo-analogowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpo Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Akurat tego WinFasta bym nie kupował - jest monofiniczny, jest za około 200 podobnie nazywający się z dodatkiem "expert" i ma dobre opinie, niestety nie dostałem go w sklepach. Kupiłem Pinnacle 50i w Vobisie(!) za 150zł - jakość obrazu niezła (jeśli puszczę na tv, to nie widzę różnicy). Wadą jest koszmarnie okrojone oprogramowanie i brak możliwości używania dołączonego pilota (w praktyce). Rozwiązać można to na 2 sposoby: 1. Kupić Pinnacle 110i - ta sama karta, ale dołączony program Media Center jest dużo lepszy 2. dokupić upgrade (12 funtów), wychodzi jak sądzę na to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...