s0n1c Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jak w temacie, ktore uwazacie za najlepsze. Najbardziej interesowaly by mnie podobne do Industry Gigant. Ps. Ma ktos moze sposob by odpalic IG2 na GF6600?? Czy jednak/nadal jest niewykonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja dopadlem transport tyccon delux i sie oderwac niemoge ;] grafa z poprzedniej epoki ale grywalnosc..esh nic tylko grac do upadlego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja tez polecam TTD, a konkretniej to OpenTTD... to takie TTD, tylko ze lepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 The Movies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Skad mozna zmotac tego OpenTTD, bo mi sie "szkriny" spodobaly ? :) Poza tym, to on bedzie chodzic pod XP ? Bo zwykly TT mi wywala po kilku sekundach z menu z jakims bledem pamieci chyba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 OpenTTD można znaleść na http://www.openttd.org/ , u mnie pod XP działa podbnie jak TTD. A co do innych strategii ekonomicznych - dobre jest Transport Giant , Traffic Giant ( bawimy się w MPK :) ) , ew. stare dobre SimCity ( 2000, 3000 , 4 i RH ) , Locomotion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 No tylko w w/w tytulach glownie chodzi o prowadzenie transportu, a mi bardziej by zalezalo na czyms podobnym do IG. Czy Capitalism jest podobny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) No tylko w w/w tytulach glownie chodzi o prowadzenie transportu, a mi bardziej by zalezalo na czyms podobnym do IG. Czy Capitalism jest podobny? No jak chcesz sie bawic w ekonomiste, to Capitalism bedzie idealny. Bez skonczenia Ekonomii ciezko sie tam polapac :wink: Gralem kiedys w Capitalism Plus, jesli dobrze pamietam nazwe i naprawde ciekawa gierka byla. EDIT: Kurde, nie moge zainstalowac tego Open TT, bo nie mam TT Delux. Skad mozna go dostac ? :) EDIT 2: :) Jak jak pisalem wyzej mam problem z podstawowym TT, bo mnie wywala po kilku sekundach do windy. Zmotalem sobie emulator Dosa, "DOSBox", ale jak nim uruchamiam, to mi strasznie zamula gierka, wszystko w "bullet time" normalnie. Wie ktos co jest grane ?? Dodam, ze przez ten program juz mnie nie wywala do windy, ale tak grac sie nie da :( Edytowane 14 Marca 2006 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 podaj maila ;] cos na to poradzimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jest coś takiego jak Transport Tycon Deluxe dla windows i można to pobrać ze stron typu abandon-ware. Ja ostatnio tez sobie to zessałem i się oderwac przez tydzień nie mogłem :P UWAGA : Ta giera ostro wciąga !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 podaj maila ;] cos na to poradzimy. dziubekr1@vp.pl :rolleyes: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) OpenTTD to produkt od mas dla mas :) ale także fajny TTDPatch to jest dopiero giera ale trochę trudno konfigurować :/ Generalnie cały ten TTD to mistrzowsto :) szkoda że komputerowy przeciwnik jest słaby ale można grac przez sieć :). Edytowane 14 Marca 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 SimCity 3000 & 4 + RushHour (ten zestawik wymiata) Tropico - calkiem milutka gierka. EU II - na chama mozna pod eko podciagnac. Industry Giant, Traffic Giant, Transport Giant. Różnej masci Tycoony (Najlepszy to chyba RollerCoaster). TTD - żywa legenda, mimo upływu lat wsysa... A Capitalism? Pyka w to ktos? Bo nigdzie tego dopasc nie moge, a nazwa taka ladna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Biznes i Vermer 100% na C64 :P Lepszych nie znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Sid Meier's Civilization IV Czy to strategia ekonomiczna to nie wiem ale strategia na pewno edit:Fajna gi(w)erka Edytowane 14 Marca 2006 przez Ogród Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 No i jak Zibi mowil, poradzilismy :D Coprawda TTD cos nie chce wejsc, ale jak na niego zainstalowalem OpenTT to juz smiga. Dzieki wielkie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 :-) szkoda tylko ze troche gra po czasie sie nudzi - znaczy sie cala mapa zapchana pociagami , konkurecnja niema szanas na rozwiniecie sie a mi kasa leci i leci..dobrze ze mozna samemu jakies fabryki stawiac ;] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...