Skocz do zawartości
fetorman

AXP 0,13 steping B0 czy juz dostane?

Rekomendowane odpowiedzi

raptor ,633mhz wykrecone z procka za 250zl a ty nie jestes zadowolony :P ,i jeshcze wolny mnoznik ;P.Wykreciles taksamo jak ja :-))).Co do Fsb to raczej nie sa ograniczone bo ja wlasnie pomykam testowo 10,5x195 ,ale testowo bo 39mhz na PCI mi sie nie widzi.

Do krecenia napewno lepszy A7N8X bo masz PCI/AGP locka pozatym Nforce 2 jest sporo wydajniejszy (tylko kup dwie kostki).

Kaszpir mysle ze do 1.85v jest bezpiecznie z jednym zastrzezeniem, musisz miec dobre AC, na moim titanie owszem daje rady ale jak mam sciagnieta boczna scianke, inaczej po pol godziny sie przegrzewa i zwis.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie prswie skoczylem pierwszy etap testow moj proc BO osiagnalem 12x167 (@c2l-2-2-2-5-2T)czyli 2G!!!! wkonczy na porzednim A0 wycisnalem wieksze fsb 9x191 ale testy trwaja dzisiaj zawale nocke jutro bede wuedzial na czym stoje i jak przekracza sie bariere 2050 pozdro trzymcie za mnie kciuki albo ja albo mi sie moj grzejnik stopi

To tak jak u mnie - coś nie chce chodzić na wysokich FSB :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze AMD z steepingiem A0 testowalo mozliwsci nowego jadra ( heh ten odblokowany mnoznik ) , az wkoncu powstalo BO pewnie tansze w produkcji ale wystarczajace by udzwignac fsb 166 , Amd nigdy nie powie co tak naprawde sie zminilo , niby dodali nowe polazceniea poto zeby uzyskac wieksze czestotliwosci procesora i mozliwe ze przy okazji dostalo bo [gluteus maximus] max fsb ( no ale to sa tylko moje przpuszczenia )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...