someone88 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Gdzie takie kupić w polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Gdzie takie kupić w polsce? ja niedlugo bede sprzedawal 2 x 512MB jak kupie 2 x 1GB B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 ja niedlugo bede sprzedawal 2 x 512MB jak kupie 2 x 1GB B) Witam dobre są te A-DATA-y ?? lepsze od Twinmosów i np kingstonów? Bo ostatnio to w pracy mialem i myslalem ze moze se zamienie ze swoimi twinmosami i kingostnami ale niewiedzialem co to za shit :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 To zależy na jakich kościach te A-Daty są oparte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_kolo Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 rozwin swoja wypowiedz na temat kosci w a-datach:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Witam dobre są te A-DATA-y ?? lepsze od Twinmosów i np kingstonów? Bo ostatnio to w pracy mialem i myslalem ze moze se zamienie ze swoimi twinmosami i kingostnami ale niewiedzialem co to za shit :).ja sie zdecydowalem bo naczytalem sie o nich sporo dobrego jak na swoja cene to uwazam ze sa bardzo dobre u mnie chodza jak w podpisie ale podobno potrafia @250MHz --> 2,5-4-3-7-1T nie meczylem ich bardziej bo narazie takie ustawienie CPU/MEM mi starcza do wszystkiego Edytowane 14 Marca 2006 przez HigBee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) Jest cały topic o A-datach. Najlepsze są na kościach samsunga TCCD (patrz moj podpis) coprawda vitesty 600 czyli ze startu 300MHz latają. Natomiast zwykłe a-daty niczym się nie wyróżniaja od konkurencji - przeciętne. edit: poprawiony ort ;) Edytowane 15 Marca 2006 przez Ulv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Jest cały topic o A-datach. Najleprze są na kościach samsunga TCCD (patrz moj podpis) coprawda vitesty 600 czyli ze startu 300MHz latają. Natomiast zwykłe a-daty niczym się nie wyróżniaja od konkurencji - przeciętne.* -najlepsze przecietne.. hmm kostka 1GB to 283 zl. Nominalnie 400 MHz CL3 ale bez problemow chodza na CL 2.5 i 416 MHz przy 2.6v. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone88 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 ja niedlugo bede sprzedawal 2 x 512MB jak kupie 2 x 1GB B) lepiej poweidz gdzie kupujesz te 2x1GB a nie mów że sprzedajesz 2x512 a swoją drogą za ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 lepiej poweidz gdzie kupujesz te 2x1GB a nie mów że sprzedajesz 2x512 a swoją drogą za ile?narazie szukam jeszcze bo mi uciekla fajna okazja - samsungi na kosciach UCCC za 650,- a te A-DATy - hmmm... sa nowe, kupione miesiac temu z chaczykiem dalem za nie 300,- no i tyle bym chcial odzyskac atutem jest to ze juz przetestowane pod wzgledem OC wiec nie ma loterii jak to w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kuba Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 wiesz co ci powiem... mialem troche tych adat i nie spotkalem zadnej sztuki ktora nie robila min 240 2.5-3-3 czasem 2.5-4-4 moze to dlatego ze byly kupione wszystkie w tym samym momencie tzn z tej samej serii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...