Powerslave Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Too chyba masz za male wymagania sprzetowe :D U mnie wyglada to bardzo ladnie :)a widok zza kierownicy wyglada u Ciebie jak na screenach Tomka czy lepiej? mozesz zarzucic screenem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 u mnie tak samo... gierke odlozylem na poleczke... polezy i sie pokurzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ten widok zza kierownicy to porażka. W najblizszym patchu producent powinien zablokować możliwość włączenia tego widoku. Ktoś wcześniej napisał, że fizyka w grze jest niezła. To chyba nie grał na tyle długo, aby zobaczyć jak fajnie się autko zachowuje kiedy wyskakuje w powietrze, albo przy zderzeniach, albo przy ocieraniu się o bariery energochłonne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 u mnie tak samo... gierke odlozylem na poleczke... polezy i sie pokurzy...Nie wiem bo ja albo gram z widoku z oddali albo sankami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Przeszedłem całą grę. Gra jest 200 razy lepsza od NFS MW .Murowany hit roku. Jedyny błąd w grze jaki znalazłem to to, że Golf Country jest opisany jako przednio napędowiec. Teraz możecie mnie bluzgać B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 widok ze srodka jest spoko, lepsze efekty graficzne sa wtedy :) btw ktos cos pisal o tym jak gra chodzi... u mnie na 1024x768, wszystko max jest ciagle ponad 30fps, czasami tylko na starcie gdzie mam full przeciwnikow moze spasc ponizej 25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Przeszedłem całą grę. Gra jest 200 razy lepsza od NFS MW .Murowany hit roku. Jedyny błąd w grze jaki znalazłem to to, że Golf Country jest opisany jako przednio napędowiec. Teraz możecie mnie bluzgać B) Nie mam zamiaru - ja tez uwazam,ze gra jest przednia, ale dla niektorych wodotryski graficzne to cala gra (co do grafiki to tez jest wysmienita, ale to taki lekki szczegol).Bardzo przyjemna samochodowka bo ma to czego nie mialy inne samochodowki ostatnich czasow - tras, ktore sie przechodzi po kolei, muzyki tworcow a nie smieszne kawalki wklejone od innych (z reguly fatalne) oraz normalnegop sterowania, czyli chce skrecic w prawo to skreca a nie czekam az mnie zarzuci (mozna nawet dopasowac sterowanie).Zanim, ktos bedzie na to bluzgal to niech skomentuje kazda z tych rzeczy, ktore wymienilem a potem bluzga na calego.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 1. Gra jest nie jest przednia. 2. Grafika jest paskudna, sztuczna bardzo, ten sam engine w xpand rally wyglada duzo lepiej 3. Sterowanie jest do bani, dziala nie precyzyjnie, i nie moge dobrze ustawic pedalow. 4. Muzyke wylaczam zawsze w racerach. 5. Fizyka w tej grze jest okropna. W tej grze mozna caly czas gaz trzymac co chwile skrecajac w prawo lub w lewo. Nie daje to frajdy jakiej powinno w arcade. Jest poprostu nudne. na podstawie wersji demo. Nie wiem jak ktos normalny moze kupic ta gre. Duzo lepsze jest GT Evolution. Tam chociaz sie czuje ze jedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 1. Gra jest nie jest przednia. 2. Grafika jest paskudna, sztuczna bardzo, ten sam engine w xpand rally wyglada duzo lepiej 3. Sterowanie jest do bani, dziala nie precyzyjnie, i nie moge dobrze ustawic pedalow. 4. Muzyke wylaczam zawsze w racerach. 5. Fizyka w tej grze jest okropna. W tej grze mozna caly czas gaz trzymac co chwile skrecajac w prawo lub w lewo. Nie daje to frajdy jakiej powinno w arcade. Jest poprostu nudne. na podstawie wersji demo. Nie wiem jak ktos normalny moze kupic ta gre. Duzo lepsze jest GT Evolution. Tam chociaz sie czuje ze jedzie. 1. Jak widzisz niektorzy uwazaja inaczej 2. Jest lepsza niz samochodowkach, ktore wyszly ostatnio (moze z wyjatkiem NfS9) 3. Sterowanie mozesz dopasowac do wlasnych potrzeb i jest typowo arcadowe,czyli takie jak powinno byc 4. Muzyka to podstawa racerow.Ja z kolei przyciszam silnik kosztem muzy bo to ona nadaje kazdym grom klimatu,to samo tyczy sie samochodowek. To ona spowodowala u mnie taka radosc w NfS2SE i GTI 5. Patrz punkt 3, mozna ja dostosowac 6. Pominales tego,ze jezdzi sie po kolei trasa po trasie czyli tak jak powinno byc w samochowkach a nie jakis tryb smieszny i jezdzisz po calym miejscie a kazda trasa wyglada tak samo,a tu mimo,ze mamy po 3 trasy w tym samym kraju to kazda wyglada inaczej.Jesli jakas gra ma w kazdym levelu zroznicowane srodowisko to to jest cos,dlatego wlasnie nie lubie strategii bo tam kazdy swiat wyglada podobnie z mala roznica drzewek czy czego tam.Ja lubie jak w kazdym levelu obszar jest inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2006 Ja mam gdzieś to że grafa jest ciut gorsza niż w innych ściagałkach. A sterowanie ?? To jest typowe arcade i podłączanie kierownicy można sobie darować. Osobiście ostatnia ścigałka która mi się tak spodobała to była "Jaguar XJ220" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Jest jakieś spolszczenie które będzie działać w Włoskiej wersji językowej gry? EDIT:A jeśli nie ma spolszczenia,może znajdzie się coś,co zmieni Włoski na Angielski? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez melonino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...