serwal4 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Zapewn tyle ile pisze na ulotce, czyli ~3k zł (ja bym nigdy za taką kasę takiego kompa + lcd nie kupił, ale tego na głos przy znajomej nie mówiłem przez grzeczność) A na wyniki trza będzie poczekać, niestety, sam jestem zaciekawiony ile ten komp wyciągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 :sad: dobra to poczekamy ale jestem bardzo ciekawy jak wypadnie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Moim zdaniem media markt jest dobrym sklepem ze sprzętem ale to nie jest sklep komputerowy! Rozumiem kupić tam pralke, lodówke czy jeszcze cuś no ale nie komputer ;) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy88 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A ja wam powiem że myślałem nad kupnem kompa w media markecie,przyjechałem oglądnolem i wygląda to tak:płyty msi,w środku porządek z kablami,łądnie i dokladnie poskręcane itp ale za drogo ... o wiele za drogo .... to jest dobry komp dla kogoś kto potrzebuje na teraz :P,ja poczekalem 3 dni i dostałem takiego kompika z apollo :) jak w podpisie :) dałem 1600 za całość,myśle że było warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A ja wam powiem że myślałem nad kupnem kompa w media markecie,przyjechałem oglądnolem i wygląda to tak:płyty msi,w środku porządek z kablami,łądnie i dokladnie poskręcane itp ale za drogo ... o wiele za drogo .... to jest dobry komp dla kogoś kto potrzebuje na teraz :P,ja poczekalem 3 dni i dostałem takiego kompika z apollo :) jak w podpisie :) dałem 1600 za całość,myśle że było warto :Pja[ciach!]le człowieku zobacz date tematu a nie piszesz jakieś bzdety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 ja[ciach!]le człowieku zobacz date tematu a nie piszesz jakieś bzdety Jakie ma znaczenie data ostatniego wpisu ? Wątek nie został zamknięty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Litości Ale gratuluje Ci wyboru i zamówieniu kompa z normalnego sklepu... Poza tym kompy z Media Markt są składane przez NTT jeśli się nie mylę (nie ma nic gorszego według mnie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie mylisz się. Link dla naiwnych... Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Eee tam. Dali procesor ktopry bije po oczach bo kazdy poleci na pentium jescze dwurdzeniowy "wow" a reszta ? Nie wiadomo jakie pamieci i swoja droga 512 to dla mnie za malo. Nie wiadomo jaki dysk twardy tylko znowu 200 GB "wow" no i najtansza karta graficzna. A o plycie glownej nic nie wspomnieli - zenada =] I co gorsza w kazdym takim markecie tak sa opisane komputery wiec wniosek jeden. Skladac sobie samemu w prof. sklepach komputerowych. pół roku szukałem po forach o płytach głównych modelu mojej płyty mATX (komputer żony) - i dalej nie wiem w końcu czy mam chaintech 9BID czy 9VID - żenada. odpuść sobie MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Eeee tam nie przesadzajcie że kompy z marketów są o du... co innego z TESCO czy ,,karfura,, :lol: dwa lata temu kolega kupił sobie w MM kompa, troche za niego dał, ale za to ładnie smiga, nic sie nie wiesza, miał na niego gware dwa lata, więc nie mogłem sie przez ten czas zbliżyc do obudowy bo plomba była :? ale nidawno zajrzałem tam, noi musze powiedziec że całkiem całkiem tylko zasilacz.... wsadzili tam deera 350W :lol2: :blink: no cóż począć na czyms musieli oszczędzic :-P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Deer to nie jest taki znowu badziew, lepszy napewno od codeshitow i innych podobnych wynalazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 No tak ale nie jest jakimś cudem techniki i jest raczej zaliczany do klasy codeshitów/megabajtó/tracerów :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...