mruz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Którą wybrać do Pentium 4 2,66GHz HT 64bit 533MHz, 1GB ddr2 533MHz AsRock 775dual-880pro czy Gigabyte GA-K8VT880P Combo? i dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Gigabyte zdecydowanie !!! Asrock do Gigabyte to taki "srok" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a 3 ta gigabyte ma pełne pci-e ?? bo ponoć asrock (te powyżej) ma 4x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Pewnie że gigabyte!!!!! Asrock to najbardziej budżetowa i kiepska marka jaką widziałem, a jedyny jej dobry produkt to dual-sata 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 kowalek zgapiles avatar od grzechu_1990 :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 No to ja powiem - z wlasnych doswiadczen - i z nieoficjalnych danych od znajomego serwisatna ;] Trzymajcie sie z dala od GB -czego sobie i wam zycze... Cewki.... bylo na forum, kto ciekaw niech poszuka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 ogólnie to asrock i gigabyte to bardzo kiepskie firmy... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 no to jaką proponujecie?:> za cene do 300zł:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Z asrockiem odważyłem się zaryzykować i dobrze na tym wyszedłem (dual sata2), jakkolwiek nie jest to firma najwyższych lotów - ale przynajmniej nie przepłacam, jak za gigabyte, które są dla mnie (zwłaszcza pod AMD) po prostu szrotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Ten AsRock to ciekawa propozycja z racji, że ma AGP i PCI-E DDR i DDRII ;) rasowy kombajn :lol: Tylko z tego co pamiętam ma brak możliwości zmiany Vcore dla proca, ale może wyjdą jakieś biosy poprawiajace to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Posiadam Asraczke, sluzy mi juz nie caly rok z tym ze pod AMD - k7vt6c. Nie mam z nia zadnych problemow, trzyma sempa 2300+ @ 210x9.5 1.7v. Wszystko stabilnie. Po za tym Asrock jest na czesciach asusa, 2 letnia gwarancja wiec czym sie przejmowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 też właśnie skłaniam się ku asrock. Jest świetna ponieważ posiada 2 rodzaje ddr i 2 rodzaje wejsc na grafe:D co daje różnorodność wyboru B) i przede wszystkim cena :lol: i jeszcze zapytanie: 3 wystarczy mi pod ten zestaw fortron 350W-60MDN®?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 też właśnie skłaniam się ku asrock. Jest świetna ponieważ posiada 2 rodzaje ddr i 2 rodzaje wejsc na grafe:D co daje różnorodność wyboru B) i przede wszystkim cena :lol: i jeszcze zapytanie: 3 wystarczy mi pod ten zestaw fortron 350W-60MDN®?? Spokojnie powinien wystraczyć :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruz Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 to dobrze, bo taki juz zamówiłem :) a, i widziałem jeszcze pewien post, w którym pisali, że ta karta ma pci-e 4x a nie 16x :cry: i że ma problemy z radeon x800gto saphire pci-e 16x. Więc powinienem wybierać karty z linty kart kompatybilnych na www.asrock.com ?? jak sprawa stoi z innymi kartami? i jaką wybrać do 650zł? pod tąpłyte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 z mobo to polecam asusy, mam drugą u siebie i jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...