Skocz do zawartości
mruz

Asrock Vs. Gigabyte

Rekomendowane odpowiedzi

Z asrockiem odważyłem się zaryzykować i dobrze na tym wyszedłem (dual sata2), jakkolwiek nie jest to firma najwyższych lotów - ale przynajmniej nie przepłacam, jak za gigabyte, które są dla mnie (zwłaszcza pod AMD) po prostu szrotami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten AsRock to ciekawa propozycja z racji, że ma AGP i PCI-E DDR i DDRII ;) rasowy kombajn :lol:

Tylko z tego co pamiętam ma brak możliwości zmiany Vcore dla proca, ale może wyjdą jakieś biosy poprawiajace to ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Posiadam Asraczke, sluzy mi juz nie caly rok z tym ze pod AMD - k7vt6c. Nie mam z nia zadnych problemow, trzyma sempa 2300+ @ 210x9.5 1.7v. Wszystko stabilnie. Po za tym Asrock jest na czesciach asusa, 2 letnia gwarancja wiec czym sie przejmowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też właśnie skłaniam się ku asrock. Jest świetna ponieważ posiada 2 rodzaje ddr i 2 rodzaje wejsc na grafe:D co daje różnorodność wyboru B) i przede wszystkim cena :lol:

i jeszcze zapytanie: 3 wystarczy mi pod ten zestaw fortron 350W-60MDN®??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też właśnie skłaniam się ku asrock. Jest świetna ponieważ posiada 2 rodzaje ddr i 2 rodzaje wejsc na grafe:D co daje różnorodność wyboru B) i przede wszystkim cena :lol:

i jeszcze zapytanie: 3 wystarczy mi pod ten zestaw fortron 350W-60MDN®??

Spokojnie powinien wystraczyć :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobrze, bo taki juz zamówiłem :)

a, i widziałem jeszcze pewien post, w którym pisali, że ta karta ma pci-e 4x a nie 16x :cry: i że ma problemy z radeon x800gto saphire pci-e 16x. Więc powinienem wybierać karty z linty kart kompatybilnych na www.asrock.com ?? jak sprawa stoi z innymi kartami? i jaką wybrać do 650zł? pod tąpłyte :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi