Gość pawel555 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam wszystkich Dzisjaj odebralem nagrywarke Neca i mysle ze powinien byc topik o Necach (tak jak np o Benq). Wpisujcie wlasne doswiadczenia z uzytkowania tej nagrywarki. Np jakie plytki dobrze sie pala a jakich unikac. Na poczatek moja pierwsza plyta: Co sadzicie o wyniku i czy wogole producent plyty ok czy lepiej unikac? Ogolnie nagrywarka ok, czyta nawet kiepsko nagrane tanie nosniki (nagrywane na Liteonie) i co wazne cicho chodzi Pozdraawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ja się podepne pod temacik, z pytaniem z całkiem innej beczki! CZy dyski sata można podpinć na gorąco? Czyli jak komp jest włączony? Sorki za zajmowanie miejsca ale nie chciłem tworzyć osobnego tematu z tak trywialnym pytaniem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel555 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ja sie nie gniewam. Z tego co mi wiadomo to sa kieszenie na dyski SATA ktore obsluguja Hot Swap czyli wyjecie\wlozenie dysku bez wylaczania systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...