Skocz do zawartości
JohonyDi

Nowe Myszki Creativa Z Serii Fatal1ty 1010 I 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Hi there,

Powiem, że czekam z niecierpliwością na te myszki i wcale nie dlatego, że mam 12 lat i oczekuje z naiwnością na to, że myszka ta pozwoli mi rozwalać wszystkich w Q3 bo jest firmowana przez "sławnego" Jonathana Wndela. Chodzi mi o coś zupełnie innego. Gram sporo właśnie w Q3 i lubię operować myszką palcami. Daje mi to dużą swobodę podczas szybkich ruchów myszką. Jak zobaczyłem po raz pierwszy kształt gryzonia 1010 to pomyślałem, że musi to być coś dla mnie. Mysza to wygląda jakby jej ktoś odcioł zadek :wink: Ale właśnie rozbudowane zadki myszy zawsze mi przeszkadzały. Jestem ciekaw co wy o tym myślicie. Nie chciałem wrzucać tego do przylepionego topiku o profesjonalnych myszach bo zrobił się tam trochę bałagan. A mnie nie chodzi o kolejny spór co jest lepsze do grania, a wasze opinie o myszach ze stajni Creativa. Jak myślicie sprawdzą się?

1010:

Dołączona grafika

Edytowane przez JohonyDi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://pclab.pl/art18073-5.html

test tej myszki na pclab.pl

myszka jak myszka. komus sie spodoba i przypadnie do gustu to kupi. ja juz mam x718 to nie bede myslal nad zmiana ;) im wiecej myszek tym lepiej - wieksza konkurencyjnosc, nizsze ceny - lepiej dla nas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi