samedi Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 cos w tym jest :), moj nowy pendrive sie ostatnio rozlecial i tak dziwnie dziala czasami A wiec niedlugo drugie podejscie do modowania penow, tym razem bardziej praktyczne i bedzie to cos w stylu crack resistant pen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Na to wyglada ;] Jakby nie patrzyl, po zmodowaniu budy komp lepiej dziala... Mam takiego samego BT jak gRaBaRz.oS, z ta sama lipna "antenka". Od dawna chce cos z nim zrobic i pewnie w tym tygodniu zostanie "naprawiony". Obudowe od dysku 2,5" mam taka: http://www.znak.pl/index.php?cid=18&sc...uusbME930U2+OTG Albo dostanie grawerke i zostanie pomalowana (niekoniecznie w tej kolejnosci) albo pojdzie sama farba/grawerka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 co prawda nei moje.. ale pomysł rozwijający :wink: http://www.oooms.nl/usb/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 te rozgałęzione, mało praktyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Pewnego dnia baaardzo mi sie nudziło i zrobiłem takie cosik: Edytowane 17 Listopada 2006 przez Chemik4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 hiehie..ładne :) no moze pomijając podstawkę bo okleina odchodzi na narożnych zakamarkach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 tak w temacie drewnianych pendrive'ow... kiedys zdazylo mi sie takie cos zmontowac: z rzeczywistosci ma troche bledszy kolor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...