Kanghoy Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 W zasadzie zastanawiałem sie czy tego nie dać na "sprzęt" :) bo to w końcu część kompa :D. Moja sie poprostu juz ninadaje...koła poodlatywały, wygieło sie oparcie... poradzźcie coś, zapodajcie linki do czgoś fajnego do 300zł :) http://www.ikea.pl/images/vkatalog_biuro/s...ony/21000P8.jpg - fajne ale prawie 800zł!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 skorzany fotel prezesa. widzialem w lodzi w tesco w sklepie mebowym. bezowa skora, drewniane podparcia, super ekstra ergonomiczny. cos kolo 780zl ja mam podobny tylko czarny i nigdy nie kupie takiego krzeselka jak to co pokazales. wygoda na max to tylko wypasiony fotel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 kured tatuś powiedział max 150zł... moze do 200 chociaż przeforsuje ;/ poradźcie co kupić za te pare groszy? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 ... poradźcie co kupić za te pare groszy? :/ taboret z nogami + wentylator 120x120x38 :P w taborecie robisz duzo otworkow (w tym na czym siedzisz), na dole montujesz wentylator zeby dmuchal w te otwory - na lato jak znalazl, "4 litery" beda chlodzone lepiej niz niejeden procesor :lol: a na serio - idziesz do sklepu z meblami biurowymi, siadasz na wszystkich mozliwych modelach foteli i kupujesz ten najwygodniejszy dla Ciebie - bo to w koncu Ty na nim bedziesz siedzial a nie ktos z nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 benek - dobrze :D... ale nie ma oparcia ani kułek ;/ a to mi potrzbne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Kup standardowe kszesełko nie kupuj skóry ani imitacji skóry bo te kszesła nie przepuszczają powietrza i po dłurzszym siedzeniu będziesz miał spoconą dupe i plecy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 czlowieku ale ty masz problem :D jedziesz do jakiegos sklepu z meblami (ew.krzeslami :D ) i wybierasz te ktore ci odpowiada. obrazek ci nie powie czy krzeslo jest wygodne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Kup standardowe kszesełko nie kupuj skóry ani imitacji skóry bo te kszesła nie przepuszczają powietrza i po dłurzszym siedzeniu będziesz miał spoconą dupe i plecyDziwne ja mam imitacje skury i jak siedze to jakos nie mam mokrego tylka. Moze odrobine ale w porownaniu do krzesla pokrytego materialem to moje jest o wiele lepsze. Na tamtym krzesle jak posiedzialem w bokserkach to po zejsciu myslalem ze siedzialem na czajniku z gotujaca sie woda. Skora jest jeszcze lepsza. U brata to nawet sie nie czuje tych 8h przed kompem (no moze troche bo pecherz i zoladek domagaja sie swojego ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Kup sobie fotel samochodowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 tia RECARO albi taki fotel jak w serialu " Przyjaciele" byl to dopiero wypasik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 jedziesz do pierwszego wiekszego sklepy meblowego gdzie sa fottele i za 150zl (nawet mniej) to se mozesz kupis fotelik na kolkach itd i do domu ci go zawioza :) sam mam cos takiego w domu sluzy mi od przynajmniej 6 lat i jak do tej pory jest zajebisice (obecnie nie kosztuje wiecej niz 100zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 A ja mam jeszcze lebszy pomysł kup sobie wanne z jakuzi (czy jakoś tam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 EEEEEEEEEEEE TAM :!: ja bym kupil wiklinowy fotel bujany na stare lata jak znalazl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 EEEEEEEEEEEE TAM :!: ja bym kupil wiklinowy fotel bujany na stare lata jak znalazl ;) No to cie przebije ja polecam zamontować przy kompie.... KLOPA to jest najwygodniejsze siedzonko na świecie no i nie trzeba latać za potrzebą do innego pomieszczenia wszystko na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 EEEEEEEEEEEE TAM :!: ja bym kupil wiklinowy fotel bujany na stare lata jak znalazl ;) No to cie przebije ja polecam zamontować przy kompie.... KLOPA Klopa można by wmontować w fotel albo kanapę. Najlepiej w kanapę :idea: . Można by tam jeszcze wepchnąć jakąś małą lodówkę i kuchenkę i nic więcej do życie nie trzeba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 no niewiem taki fotel za 800zł :/ hhyyy u mnie w pokoju stoi podobny za 100-200pln ? :> hehe tez czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja mam zbitych ze soba 5 desek - trzeba uwazac zeby sie nie wywalic ale dobrze mi sluzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 W zasadzie zastanawiałem sie czy tego nie dać na "sprzęt" :) bo to w końcu część kompa :D. Moja sie poprostu juz ninadaje...koła poodlatywały, wygieło sie oparcie... poradzźcie coś, zapodajcie linki do czgoś fajnego do 300zł :) http://www.ikea.pl/images/vkatalog_biuro/s...ony/21000P8.jpg - fajne ale prawie 800zł!!! jakos takie krzesla nie wygladaja mi stabilnie - te oparcia maja zwyczaj odpadac po roku uzytkowania :P wole FOTEL!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...