Skocz do zawartości
Kanghoy

Jakie krzesło???

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie zastanawiałem sie czy tego nie dać na "sprzęt" :) bo to w końcu część kompa :D. Moja sie poprostu juz ninadaje...koła poodlatywały, wygieło sie oparcie... poradzźcie coś, zapodajcie linki do czgoś fajnego do 300zł :)

http://www.ikea.pl/images/vkatalog_biuro/s...ony/21000P8.jpg - fajne ale prawie 800zł!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skorzany fotel prezesa. widzialem w lodzi w tesco w sklepie mebowym. bezowa skora, drewniane podparcia, super ekstra ergonomiczny. cos kolo 780zl ja mam podobny tylko czarny i nigdy nie kupie takiego krzeselka jak to co pokazales. wygoda na max to tylko wypasiony fotel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... poradźcie co kupić za te pare groszy? :/

taboret z nogami + wentylator 120x120x38 :P

w taborecie robisz duzo otworkow (w tym na czym siedzisz), na dole montujesz wentylator zeby dmuchal w te otwory - na lato jak znalazl, "4 litery" beda chlodzone lepiej niz niejeden procesor :lol:

a na serio - idziesz do sklepu z meblami biurowymi, siadasz na wszystkich mozliwych modelach foteli i kupujesz ten najwygodniejszy dla Ciebie - bo to w koncu Ty na nim bedziesz siedzial a nie ktos z nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup standardowe kszesełko nie kupuj skóry ani imitacji skóry bo te kszesła nie przepuszczają powietrza i po dłurzszym siedzeniu będziesz miał spoconą dupe i plecy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup standardowe kszesełko nie kupuj skóry ani imitacji skóry bo te kszesła nie przepuszczają powietrza i po dłurzszym siedzeniu będziesz miał spoconą dupe i plecy

Dziwne ja mam imitacje skury i jak siedze to jakos nie mam mokrego tylka. Moze odrobine ale w porownaniu do krzesla pokrytego materialem to moje jest o wiele lepsze. Na tamtym krzesle jak posiedzialem w bokserkach to po zejsciu myslalem ze siedzialem na czajniku z gotujaca sie woda.

Skora jest jeszcze lepsza. U brata to nawet sie nie czuje tych 8h przed kompem (no moze troche bo pecherz i zoladek domagaja sie swojego ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jedziesz do pierwszego wiekszego sklepy meblowego gdzie sa fottele i za 150zl (nawet mniej) to se mozesz kupis fotelik na kolkach itd i do domu ci go zawioza :) sam mam cos takiego w domu sluzy mi od przynajmniej 6 lat i jak do tej pory jest zajebisice (obecnie nie kosztuje wiecej niz 100zl)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEEEEEEEEEEE TAM :!:

ja bym kupil wiklinowy fotel bujany

na stare lata jak znalazl ;)

No to cie przebije ja polecam zamontować przy kompie.... KLOPA to jest najwygodniejsze siedzonko na świecie no i nie trzeba latać za potrzebą do innego pomieszczenia wszystko na miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EEEEEEEEEEEE TAM :!:

ja bym kupil wiklinowy fotel bujany

na stare lata jak znalazl

;)

No to cie przebije ja polecam zamontować przy kompie.... KLOPA

Klopa można by wmontować w fotel albo kanapę. Najlepiej w kanapę :idea: . Można by tam jeszcze wepchnąć jakąś małą lodówkę i kuchenkę i nic więcej do życie nie trzeba :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zasadzie zastanawiałem sie czy tego nie dać na "sprzęt" :) bo to w końcu część kompa :D. Moja sie poprostu juz ninadaje...koła poodlatywały, wygieło sie oparcie... poradzźcie coś, zapodajcie linki do czgoś fajnego do 300zł :)

http://www.ikea.pl/images/vkatalog_biuro/s...ony/21000P8.jpg  - fajne ale prawie 800zł!!!

jakos takie krzesla nie wygladaja mi stabilnie - te oparcia maja zwyczaj odpadac po roku uzytkowania :P wole FOTEL!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi