Liptonti Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 witam mam 2 kompy oba z win xp chciałbym podzielic neo ktore jest podpiete do jednego z nich, czy da rade to zrobic poprzez zwykły kabel sieciowy ?? siec udostepnianie plikow i drukarek mi dziala ale neta nie ma plizz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 A udostepnianie polaczenia właczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybernorb Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Z tego co pamietam to na neo masz sygnal z modemu podlaczonego do USB wtedy musisz ustawic na sieciowce udostepnianie polaczenia sluzy do tego fajne narzedzie XP'ka konfigurator sieci. Ale co do dzielenia pasma to sprawa sie nieco komplikuje slyszalem ze sa jakies tam programy pod windowsa do tego ale zadnej nazwy ci nie rzuce bo nie pamietam w kazdym razie ja u siebie uzywam HTB - jest to skrypt pod linuxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) DNSy i brama Edytowane 18 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no własnie nie wiem gdzie mam kliknac aby udostepnic połaczenie internetowe.... :( urzywalem kreatora i [gluteus maximus] nic nie pomaga siec dziala moge kopiowac pliki ale netu nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...