Maciek13 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 zostaly zainstalowane 2 systemu operacyjne - najpierw win98se na D: - potem XP Professional na C: obydwa systemy plikow to FAT32 pytanie w tym jak ustawic plik boot.ini aby byl wybor systemu operacyjnego XP i WIN98... ustawilem to jakos ale jak probuje uruchomic win98 to wyskakuje brak pliku hal.dll a to plik od XP... prosze o pilna pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ile mozna. Na ten temat jest tyle tematów na forum, ze juz sie pisac nie chce. Poza tym instalacja w kolejnosci >98 > XP tworzy automatycznie menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek13 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 no ja wiem, znalazlem ale wyswietla mi brak pliku hal.dll jak probuje uruchomic win98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...