Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 No wlasnie ktos na forum za bardzo sie rozpedzil i zaczyna juz zmieniac posty uzytkownikom ktorzy podpadli tej osobie albo jego kolega (dokladnie znam jednego) A oto i dowod: Widac ze pierwsza linijka jest napisana bez polskich znakow i przecinkow a co widzimy w drugien. Nagle zaczynam (sam nie wiem jak i jakos tego nie pamietam) pisac z polskimi znakami i interpunkcja 8O I to nie jest tylko moj przypadek. Rowniez tutaj bylo cos takiego tylko nie udalo sie znalesc dowodu. Mi sie jednak udalo :twisted: Wiec prosze szanowne grono moderatorow (oczywiscie tych dobrych) o zbadanie calej tej sprawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ciekawe kto to :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 niezle :) jak to sie mowi... cudownie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 bardzo ciekawa hipoteza i do tego poparta dowodem az cisnie sie na klawisze cudownie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Tego &^%& co to zrobił trza za jaja powiesić :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 moza zamaist zaczynac od oskarzen konkretnych osob nalezalo by spytac sie Liska czy Marco kto ewentualnie mogłby to zrobić...a tak dałeś okazje do zatuszowania sprawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 pewnie panowie i wladcy (czytaj moderzy ) a szczegolnie ten jeden cukiereczek ma teraz niezly ubaw :))) lol :* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 moza zamaist zaczynac od oskarzen konkretnych osob nalezalo by spytac sie Liska czy Marco kto ewentualnie mogłby to zrobić...a tak dałeś okazje do zatuszowania sprawyMtsle czesc uzytkownikow wie kto jest temu winny. Jezeli ta 2 linijka zniknie nagle z tamtego postu to wyjdzie na jaw ze na forum sa duze przekrety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 pewnie panowie i wladcy (czytaj moderzy ) a szczegolnie ten jeden cukiereczek ma teraz niezly ubaw :))) lol :* Jest jeszcze jeden "cukiereczek" wsrod zwyklych uzytkownikow. Ciekawe czy cos tutaj napisze. No cukiereczku napisz ten swoj slynny tekst ;) prosze :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HALO5/8/14 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 TEORIA SPISKU lol coraz bardziej podoba mi sie to forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 TEORIA SPISKU lol coraz bardziej podoba mi sie to forum Nie tylko tobie. Moze tu Korea prowadzi badania nad bronia atomowa, a moderzy chca to zatuszowac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ohoho.... cos czuje, ze bedzie wieksza afera :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 No kurcze znowu zle sie dzieje, a ostatno ostrzegalem przed czyms takim... BTW nie wszyscy moderatorzy na tym forum sa zli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 sorry, ale CO TO QRW* MA BYĆ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Jeżeli to jakiś moderator to moge jedynie przeprosić, zaraz sie dowiem kto to zrobił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ale wałek czyzby ktos kto mial pojechac robi chamstwa na pozegnanie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja takze nie wiem kto ale ten ktos lubi swoja robote i wklada w nia za duzo serca, zeby poprawiac posty (no zdarzylo mi sie 2-3x ale to polegalo na poprawieniu url'a do obrazka i innych takich a nie textow) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja takze nie wiem kto ale ten ktos lubi swoja robote i wklada w nia za duzo serca, zeby poprawiac posty (no zdarzylo mi sie 2-3x ale to polegalo na poprawieniu url'a do obrazka i innych takich a nie textow)Rozumiem poprawianie takich rzeczy jak ty mowisz albo nawet ocenzurowanie jakis tekstow ale dopisanie tekstu to juz jest naprawde chamstwo i naduzycie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja takze nie wiem kto ale ten ktos lubi swoja robote i wklada w nia za duzo serca, zeby poprawiac posty (no zdarzylo mi sie 2-3x ale to polegalo na poprawieniu url'a do obrazka i innych takich a nie textow) Dobra dobra, a moze ktos sie przejal za bardzo swoaj wladza i mysli ze moze robic wszystko, nawet zmieniac posty - znowu mi tu smierdzi pewnym niedobrym ustrojem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 NO moderatprzy czekamy na wyjasnienia , tak latwo o tym nie zapomnimy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 starndard, mialam dokladnie to samo, tydzen temu, zmienili mi forum i Temat postu. Nic nie pisalem bo zadna w tym maja szkoda, ale widze ze w twoim przypadku jest inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 no ladny przekret nie powiem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 tutaj mr__y z #tweak (jakby ktos nie wiedzial) coz.... zawsze powtarzalem ze cos tu smierdzi... blokowanie i usuwanie "niewygodnych" topicow, bany dla userow ktorzy maja zdanie inne niz moderatorzy, wreszcie bany za darmo - np. do tej pory NIKT nie wytlumaczyl mi za co MisterY dostal bana na IP (BTW ciagle tu jestem 8) ), pisalem do moderatorow, skonczylo sie wykretami, odsylaniem do kogo innego itp... ale to juz wiedzielismy... ale zmiana tresci czyjegos posta to juz totalne gnojstwo i chamstwo ktore nie moze byc akceptowane! takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nalezy wywalic z tego forum i niech wypierdala stad! a cale zajscie jest tylko dowodem na to ze to forum suxxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ... a cale zajscie jest tylko dowodem na to ze to forum suxxxTutaj sie mylisz. Chodzi tylko o jedna osobe a raczej o 2 bo ta druga to jest niczym bez tej pierwszej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 panie i panowie, proponuje robic screeny postow (tak na wszelki wypadek) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 tutaj mr__y z #tweak (jakby ktos nie wiedzial) coz.... zawsze powtarzalem ze cos tu smierdzi... blokowanie i usuwanie "niewygodnych" topicow, bany dla userow ktorzy maja zdanie inne niz moderatorzy, wreszcie bany za darmo - np. do tej pory NIKT nie wytlumaczyl mi za co MisterY dostal bana na IP (BTW ciagle tu jestem 8) ), pisalem do moderatorow, skonczylo sie wykretami, odsylaniem do kogo innego itp... ale to juz wiedzielismy... ale zmiana tresci czyjegos posta to juz totalne gnojstwo i chamstwo ktore nie moze byc akceptowane! takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nalezy wywalic z tego forum i niech wypierdala stad! a cale zajscie jest tylko dowodem na to ze to forum suxxx całe forum ??????????!!!!!!!! całe forum to wszyscy urzytkownicy, niemozna oskarżac wszytkich. Teraz pozostaje nam czekac na zakończenie "śledźctwa" przez Liska i miejmy nadzieje ze postapi słusznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Czy ktoś ochyli rąbek tajemnicy i poda kto jest taki kozak? Jestem ciekawy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 tutaj mr__y z #tweak (jakby ktos nie wiedzial) a cale zajscie jest tylko dowodem na to ze to forum suxxx To po co na nim siedzisz i piszesz posty???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 A tak btw to widze, ze tylko z modow to berkut sie odedzwal :). RaV napewno czegoś takiego by nie zrobił, wizjonerek też zostaje reed i Grzesio ghhhy :twisted: . To kogo obstawiamy? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Na razie nikt sie nie przyznaje, ale strasznie mnie ta sytuacja wkurzyla... Poczekamy jeszcze troche aż sie wszyscy moderatorzy przewiną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...