DonCorleone91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Piszę, gdyż chciałbym się Was poradzić w sprawie wyboru głośniczków. Zestawy jakie mnie interesują to: Logitech Creative Ma ktoś z Was takowe?? Zależy mi na dobrym, czystym basie a nie na bezsensownym dudnieniu Mam spory dylemat, gdyż opinie na temat obu produktów są bardzo zróżnicowane... Dzięki za rady i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 jak dla mnie to do dobrego basu potrzebny jest pożądny głośnik, nie chodzi mi o to, że to są kiepskie, ale o moc, skok itd. przy 20-30 w wooferze wodotrysków się nie spodziewaj, chociaż jakoś dźwięku, w tych co podałeś, na pewno nie, bedzie zła, super pewnie też nie, ale przecietny człowiek róznicy nie zauważy :) . Według mnie to ładny, czysty, głęboki i bez żadnych szmerów bas (i nie gorsze wysokie dźwięki) uzyskasz kupując głośniki za 1,5 tys złotych. Pisze tak ponieważ u mnie w domu pożądne, dobrze grające i mocne audio jest wręcz wymagane ;) i raczej nie mam porównania dźwięku do tych zestawów. wracając do tematu to wybrałbym logitechy, bo miałem zamiar je kupić jakiś czas temu, jednak dostałem dużo lepszy sprzet więc o nich zapomniałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 ja bym tobie polecił creativy miałem podobny zestaw tylko ze troche starszy p380 http://www.allegro.pl/item92657133_glosnik...w24m_sklep.html i byłem z nich zadowolony głosniki logitecha graja podobnie jak te, ale creativ dla mnie zastosował lepsze rozwiązanie kontrolera głośności gdyż jest on umieszczony na kablu z pilotem a nie jak u logitecha na satelitce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkotor Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja mam te Creative'y, i z basu nie jestem zadowolony :/ Wydaje mi się jakiś taki świdrujący i rzężący, z reguły mam ustawiony na minimum albo ciut ciut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 w tej cenie to tylko x-230 pozatym masz dział dotyczący głośników 2,1 i 5,1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam! Piszę, gdyż chciałbym się Was poradzić w sprawie wyboru głośniczków. Zestawy jakie mnie interesują to: Logitech Creative Ma ktoś z Was takowe?? Zależy mi na dobrym, czystym basie a nie na bezsensownym dudnieniu Mam spory dylemat, gdyż opinie na temat obu produktów są bardzo zróżnicowane... Dzięki za rady i pozdrawiam! Z tego co proponujesz - Creative. A do osob niezadowolonych - Panowie, to tylko glosniki komputerowe, nie oczekujcie cudow - jezeli chcecie prawdziwej jakosci - to polecam sprzet fachowy - budzet ok 20 000 zł wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a ja z 2.1 polecilbym modecomy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12617 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja polece Logitech X-230 sam mam i jestem zadowolony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCorleone91 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Teraz jestem jakoś bardziej przychylny do kupna Logitech`ów ;) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a ja z 2.1 polecilbym modecomy http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12617 :lol2: ty wiesz co ty gadasz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Z tych dwóch co wypisałeś Logietchy chyba będą lepsze ;) Ale ja bym polecił jeszcze Creative Inspire T3030 2.1 [172 zł] - ciut droższe od konkurencji, ale z pewnością warto dołożyć 30 złotych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Kuzyn ma jakies creativy 2.1 Graja kiepsko - szmery sa. Duzo gorzej niz moje 6-letnie samsungi. Ja bym wybral Logitech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) :lol2: ty wiesz co ty gadasz :mur:tak wiem... jesli nie slyszales tych glosnikow to sie nie wypowiadaj, moze wyglad maja kiepski (mi sie podoba) to w porownaniu do logow x230 i creativow T3030 graja o wiele lepiej i czysciej widac ze marka logitech lub creatvie przyslonila co poniektorym oczy... jesli nie te modecomy to tylko i wylacznie logitechy x230 (one daja jeszcze rade) bo creativy to smiech na sali (wiem co mowie bo sam te g*wna posiadam...) Edytowane 19 Marca 2006 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...