naamha Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 No więc mam taki problem: Podwójne kliknięcie myszy na folder, nie otwiera folderu, tylko nowe okno wyszukiwania... Jak zmienić żeby spowrotem lewy klawisz myszy - podwójne kliknięcie normalnie otwierało folder? Z góry dzięki za pomoc... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Poszukaj. Bylo o tym wiele razy. http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naamha Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 tylko co mam wpisać w wyszukiwaniu, bo już pare razy próbowałem... Znalazło - nic... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wystarczy np. wpisac wyraz: wyszukiwania lub: wyszukaj Naprawde tak ciezko na to wpasc? Fakt trzeba chwile pomyslec, a to dla niektorych jest bariera nie do pokonania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 kliknij w oknie mojego komputera na narzędzia, potem opcje folderów, i na zakładke typy plików. Znajdź tam folder i sprawdź jaka jest domyślna akcja, jaśli masz tam wyszukaj,(może być po angielsku) zmień na otwórz(open) powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...