PisKooR Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jak wyżej. 12 500 3d marks ( wiem że to sporo ale..... ) to nie jest chyba specjalnie duzo na mojej konfiguracji ? Macie jakieś sugestie co do przyczyny. A i czasami mam zwisy przy zmianie opcji w Ati Control Panel. Jak zmieniam np. filtrowanie to mam czarny ekran. Restart windy i wszystko jest OK. Drivery były rózne. Ostatnio catalyst 3.0 Miałem zainstalowane DX 9 ale wywaliłem moze dlatego teraz się syfi ? Aha Winda była stawiana jakieś 3 miechy temu. Czekam na sugestie co do mojego wyniku 3d marka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 reinstal windy .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 to nawet zajebiscie mało ja na deflaucie (proc i grafy) mam 11800 jakie przyczyny?? moze ich byc mnóstwo-od ustawien w biosie po np. nieusuniete doładnie detonatory(oczywiscie pod warunkiem ze wczesniej miałes nvidie) ja proponuje najlepsze i najskuteczniejsze rozwiazanie tego problemu c:/format Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 reinstal windy .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Vengeance zaciąłeś się ?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 jak wyżej. 12 500 3d marks ( wiem że to sporo ale..... ) to nie jest chyba specjalnie duzo na mojej konfiguracji ? Macie jakieś sugestie co do przyczyny. A i czasami mam zwisy przy zmianie opcji w Ati Control Panel. Jak zmieniam np. filtrowanie to mam czarny ekran. Restart windy i wszystko jest OK. Drivery były rózne. Ostatnio catalyst 3.0 Miałem zainstalowane DX 9 ale wywaliłem moze dlatego teraz się syfi ? Aha Winda była stawiana jakieś 3 miechy temu. Czekam na sugestie co do mojego wyniku 3d marka Jak uwazasz ze kiepsko to mozesz mi dac :wink: a tak na serio to nie wiem co to mzoe byc. Sproboj przetestowac wydajnosc innymi progamami to sie zobaczy czy wszystkie tak cienko ida :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Format, a później zainstaluj nowe starki i Via 4in1(z tego cio mi się wydaje masz płytę na KT400). Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Troche mało danych żeby powiedzieć co w trawie piszczy ale może masz w biosie coś źle ustawione i tu reinstalka windy nic nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 w biosie ustaw wszystko na maxa, pozniej reinstalka windy i MUSISZ miec conajmniej 2000pkt wiecej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Taaaa dzięki. Dzisiaj będzie reinstalka. A propo najpier drivery karty czy Via 4in1 ? W biosie wszystko jest na default więc nie powinno być źle. jedyne zmiany to wyłaczony zintegrowany LAN i kodek dźwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Taaaa A propo najpier drivery karty czy Via 4in1 ? najpierw via 4in1, inaczej sie nie da Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 a moze 3dmark cos swiruje czesto sie zdarza ze podaje fikcyjne wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 U mnie było to samo, z niższym wynikiem w 3dmarku. Format c: i po bólu, więc do dzieła i spodziewaj się 14k z hakiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Może....... Nie pamiętam wszytkich wyników ale w pierwszych dwóch , tych z samochodem low detail - około 155 fps high detail - około 55 fps Kurna jak pomysle o reinstalce to mnie naciaga...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Taaaa dzięki. Dzisiaj będzie reinstalka. A propo najpier drivery karty czy Via 4in1 ? W biosie wszystko jest na default więc nie powinno być źle. jedyne zmiany to wyłaczony zintegrowany LAN i kodek dźwięku. I tu jest twój błąd ja też miałem problemy z 3d markiem bo miałem śmiesznie niski wynik i co się okazało, że na auto dla pamieci płyta daje takie ustawienia pamiatkom ze popłakać się można, po pierwsze sprawdź czy masz włączone top performance, to powinno pomóc, a dopiero reinstal, nowe catalisty 3.0 Via 4,45 i powinno być z 15000 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Dzieki ale top performance podnosi taktowanie proca a nie wiem ile wentylator wytrzyma. Obecnie mam Titana cu5tb bodajze i temp. po przejściu 3d marka i zamknietej budzie około 42 - 45 stopni A macie może linki jak skonfigurowac bios gigabyte tego co mam bo za cholerę nie mogę znaleźć opcji zmian np ustwień pamięci. Wszystko automat albo top performance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Dzieki ale top performance podnosi taktowanie proca a nie wiem ile wentylator wytrzyma. Obecnie mam Titana cu5tb bodajze i temp. po przejściu 3d marka i zamknietej budzie około 42 - 45 stopni A macie może linki jak skonfigurowac bios gigabyte tego co mam bo za cholerę nie mogę znaleźć opcji zmian np ustwień pamięci. Wszystko automat albo top performance temperature masz spoko a co do ocji to jak wejdziesz do biosu to naciśnij jednocześnie Ctrl F1 i pojawi ci sie Adwance Chipset Features, tam masz wszystko do regulacji pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Będąc w biosie naciśnij klawisz Ctrl oraz F1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Great a jakies sugestie co do ustawień ? Mam kingstony. podobno pc 266 ale sandra pokazuje że są ustawione na 333 mhz ( jak to się stało nie wiem ? ) może po zminanie FSB na 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 JA mam 14180, a jakbym zrobil reinstalke to i 15k by bylo. Twoj wynik powinien wynosik ok 16k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Niezle ja mam na standardowym sprzecie ( nie bawie sie jak narazie w overclocking ) 7000 marqw:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Great a jakies sugestie co do ustawień ? Mam kingstony. podobno pc 266 ale sandra pokazuje że są ustawione na 333 mhz ( jak to się stało nie wiem ? ) może po zminanie FSB na 166 Jeśli czytałeś instrukcję od płyty to powinieneś wiedzieć że obsługuje magistralę 166 tylko z pamieciami 166 lub wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...