KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 karta bedzie działać na P2 233 mhz zostanie wymieniony przy okazji na P2 400 mhz lub lepszy płyta z AGP chyba 2x lub mam 2 wyjścia pci lecz lepiej żeby była na agp bo pci bede miał zajęte 32mb --> 2x64 sdram zasilacz 235 no-name dysk 20GB IBM musi mieć koniecznie TV-OUT bo nie chce kupować monitora komp jest do netu i ma wszysko psywne wiec grafa też najlepiej pasywana od grafiki chce tylko żeby działał zwykły CS cena jak najmniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Poszukaj geforce 2mx 400, były takie z tv-outem. BTW Mogłeś poszukać na forum i napisać w innym temacie, i ile kasy masz na grafe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm GF2 kosztuje 50zł a tyle jest warty cały komp myśle nad tym http://allegro.pl/item93021590_najtaniej_k...mb_tv_out_.html czy to sie bedzie dobrze zachwywać na 1024x768? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm GF2 kosztuje 50zł a tyle jest warty cały komp myśle nad tym http://allegro.pl/item93021590_najtaniej_k...mb_tv_out_.html czy to sie bedzie dobrze zachwywać na 1024x768? O rozdziałke musiałbys zapytać sprzedajcego, aktualnie mam włozoną S3 Trio 64 2 mb i wyswietla 1024x768 :) Na 8 Mb karcie CS może ci nie dygnąć. Poszukaj jakiegoś Ati Rage 4-8 Mb są takie z TV-outami. dobre powinny tez być Ge-Force 256 lub Riva TNT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a jaka jest jakość na TV OUT na GF2 bo nie bede miał monitora (chodzi mi o prace w windowsie na telewizorze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tw_psycho Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a jaka jest jakość na TV OUT na GF2 bo nie bede miał monitora (chodzi mi o prace w windowsie na telewizorze) mam takie pytanie... wiesz jaka jest roznica miedzy monitorem a telewizorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adyan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 a jaka jest jakość na TV OUT na GF2 bo nie bede miał monitora (chodzi mi o prace w windowsie na telewizorze) Bez monitora nie ma mowy o pracy w windowsie. Nie przeczytasz tekstów pisanych mala czcionką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Ahmed Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 hmm GF2 kosztuje 50zł a tyle jest warty cały komp myśle nad tym http://allegro.pl/item93021590_najtaniej_k...mb_tv_out_.html czy to sie bedzie dobrze zachwywać na 1024x768? O rozdziałke musiałbys zapytać sprzedajcego, aktualnie mam włozoną S3 Trio 64 2 mb i wyswietla 1024x768 :) Na 8 Mb karcie CS może ci nie dygnąć. Poszukaj jakiegoś Ati Rage 4-8 Mb są takie z TV-outami. dobre powinny tez być Ge-Force 256 lub Riva TNT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Bez monitora nie ma mowy o pracy w windowsie. Nie przeczytasz tekstów pisanych mala czcionką. hmm zobacze jak to wyglonda tylko musze sobie kabel kupić to w takim razie lepiej inwestować w przełącznik obrazu pomiędzy kompami ? koszt jakieś 55zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) a nie lepiej kupic jakiś monitor np na allegro?? a tania i dobra grafa to voodoo3 3000 tv-out (wielu tytułach szybsza od gf mx 400) Edytowane 20 Marca 2006 przez aro52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 a nie lepiej kupic jakiś monitor np na allegro?? a tania i dobra grafa to voodoo3 3000 tv-out (wielu tytułach szybsza od gf mx 400) to znajdz mi mnoitor za 50zł oczywiście LCD a nie jakiś złom :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 to znajdz mi mnoitor za 50zł oczywiście LCD a nie jakiś złom :mur:masz takie wymagania a chcesz urzywać tv :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...