YuNiOr Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Witam :) Mam problem z utworzeniem Nowego uzytkownika na 2k3 :/ Myslalem ze to tak hop jak na XP a tu lipa :/ nie widze takiej opcji do zarzadzania uzytkownikami :/ Prosze o Pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A ja widzę i to w dodatku w tym samym miejscu co w XP... Zarządzanie komputerem > użytkownicy i grupy lokalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YuNiOr Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Ja takie czegos niew idze w servis packu 1 :|a moze jest jakas inna droga ? Np.Panel sterowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 A w narzedziach administracyjnych i menu Mój Komputer to co niby jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...