Gość kigmo Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Jest sobie taka firma CPC.pl coolong zestawy chlodzenia wodnego czesci itp CO myslicie o tym zestawie WC WaterCooler Compact SE 12dB ( to ten z blokiem do grafy za free ) w cenie Cena 259.00 Moje pytnie kto to ma co powiecie co warto dokupic czy samo wystarczy do OC W tym wydaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Zapomnij o tym .... nawet o tym nei myśl. To zestaw do gluteus maximus. Lepiej sie w to nie pakować. Za te pieniądze mozna juz złożyć całkiem wydajny zestawik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 po piewrsze jes to na allegro za 200zl, widzlem nawet 2 aukcje, ale powiem ci tak .. miałem to i odeslalem bo lipa to jest straszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Wystarczy wpisac w szukajke te 3 magiczne litery i poznasz odpowiedz na swoje pytanie. Moge ci tylko delikatnie zasugerowac ze ten zestaw nie ma tu najlepszej opinii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) za 260zł masz lepszy zestaw: np: Blok 89zł od kynka - Prison V2 Chłodnica Black Ice Pro z realitynet 89zł Pompka jakis Atman @inline Styknie jeszcze na jakis uzywany blok na GPU I masz wydajniejszy zestaw. Edytowane 19 Marca 2006 przez mkwd40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zależy co masz tym chłodzić Ja miałem WaterCoolera 16dB (bez chłodnicy) na Celku 1 GHz @ 1.11 i w loadzie było ok. 44 stopnie (i to jeszcze latem) ;) Ale i tak nie polecam, zwłaszcza tych drożsżych CPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Wystarczy wpisac w szukajke te 3 magiczne litery i poznasz odpowiedz na swoje pytanie. Moge ci tylko delikatnie zasugerowac ze ten zestaw nie ma tu najlepszej opinii :lol:nie byłbym taki pewny, bo szukajka nic nie znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Szukajka zwraca odpowiedzi tylko na madrze zadane pytanie (cpc*). Jak w zyciu... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...