Kasmo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 zainstalowałem winxp z sp2 poinstalowałem kilka programów które miałem jeszcze na starym dysku, pozniej sciagnalem open office i instalator sie nie uruchomil, podobnie z windows media player 10 i wieloma innymi programami - wszystkie one były sciagane z neta i 80-90% z nich nie zaczyna sie instalowac pojawiaja sie komunikaty typu: the installer you are trying to use is corrupted or incomplete, this could be the result of damaged disk a failed download or a virus itd albo error reading setup initialization file wiem że to dziwne ale wyglada na to jakby coś na łaczu uszkadzało te pliki - to chyba niemożliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Mozliwe, winne moga byc sterowniki, sprzet (karta sieciowa, tasma od dysku, dysk, ram).Warto wszystko sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Sprawdź ramy np. goldmemory, memtest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...