mieszacz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam serdecznie.Mam pytanie do uczestników forum -które z istniejacych firm produkujacych monitory lcd nie dopuszczaja w czasie trwania gwarancjii wystapienia ani jednego bad piksela na matrycy 2-jak sadzicie która z istniejacych firm na rynku ma najleprzy serwis gwarancyjny Z góry dziekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 co do pierwszego pytania to niektore modele philipsa sa w pierwszej klasie ISO o innych firmach gwarantujacych 0 martwych/subpixeli przez okre gwarancyjny nie slyszalem... co do drugiego nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeSky Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Słyszałem ostatnio o monitorach MAG http://www.magi.pl/ Nigdzie to na stronie nie pisze, ale za przystępną cenę można kupić monitor z ROCZNĄ gwarancją na chociażby wypalony jeden piksel! :blink: Oczywiście monitor ma także trzyletnią gwarancję. Właśnie przymieżam się do jego kupna ze względu właśnie na to, a inne parametry też nie są takie złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) @mieszacz - powiem tak. Kupując monitor z wysokiej półki firm Nec lub Eizo raczej nie ma się czego bać. Gwarancję na bad pixel'e posiadają Phillipsy (ogólnie mają bardzo dogodne warunki gwarancyjne). pzdr Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez methyl1test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Możesz poprosić sprzedawce o sprawdzenie monitora przed sprzedażą B) I omijać sklepy w którym sprzedawca zacznie się wymigiwać na taką prośbe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...