dymian99 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Siemka. Interesuje się informatyką, mieszkam w małym miasteczku <_< i chciałbym się wybrać na jakiś zlot, impreze komputerową ale nie tylko związaną z OVERCLOCKIEM lub jakies konkursy informatyczne, wiecie poogladac pogadac z ludzmi. Dzięki za wszyskie odpowiedzi (jesli bedą) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus120 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Heh, ale o co Ci chodzi? Nie sprecyzowałeś celu, którym kierowałeś się zakładając ten topic. Potrzebujesz informacji o zlotach, czy interesuje Cię luźna dyskusja na ten temat. Zadawaj konkretne pytania lub po prostu pisz, że chcesz porozmawiać. Popracuj nad interpunkcją, językiem angielskim(nie "overclockiem" tylko overclockingiem, bądź prościej - podkręcaniem) oraz składnią zdań. Zwłaszcza z tym ostatnim jest tragicznie. Pozdrawiam! PS. Sam orłem nie jestem, ale powyższy post przekracza granice "przypadkowych" błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymian99 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Napisałem swoj pierwszy temat w zyciu na forum ;) no ale chodzi mi o informacje gdzie takie zloty są, kiedy, za ile wstęp itd. najlepiej troche linków jesli macie Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zlot 4p niedawno był. Zloty pclab robią na okrągło takie regionalne, mniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Google.pl On wie bardzo dużo na temat imprez IT. Czekaj na zlot Tweak, masz do tego targi tuningu komputerowego. Ogólnie możesz pozwiedzać dużo stron o moddingu i o/c a znajdziesz na nich wiele info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...