reli Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Witam, mam niedypowy problem i zwracam sie o pomoc do Was użytkownicy forum. Mianowicie zrobiłem reinstake Windowsa Xp bez formatu, przy instalowaniu podałem inny serial z tego wzgledu ze chciałem zainstalować SP2 (na poprzednim kluczu niemoglem tego zrobić), na koniec instalacji podałem inna nazwe kompa niż wcześniej miałem. Po zalogowaniu się na konto miałem czysty pulpit i czysty dysk C, chociaż wszystkie dane dalej są na dysko co widze po ilości wolnego miejsca. Wchodząc na C:\Documents and Settings\[stary_użytkownik] pokazuje mi sie okienko że nie mam uprawinień chociąz jestem zalogowany jakos administrator. Czy wiecie może jak ? I Zechcielibyś mi pomóc ? Chodzi mi o odzyskanie danych które miałem przed reinstalka. z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Wiemy, ale nie powiemy. Temat powraca co tydzien. Opcja "szukaj" hasło "uprawnienia". "przejąć", "własność" i podobne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfanek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Jest to komenda kta wpisujez tak jak formatujesz, czyli w uruchamisz kompa w trybie DOS no chyba ze masz XP. Mniejsza z tym, bedziesz wiedzial jak to zrobic - a komenda to: C:\unformat c: Ale nigdy tego nie probowalem. Ponoc potem i tak wszystkiego nie ma. Pozdro !!! Edytowane 23 Marca 2006 przez lfanek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...