MariuchB Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 interesuje mnie ktory z tych dyskow jest lepszy ?? jaki kupic po prostu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Było :evil: Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Hoho forumowy postfucker sie zjawil, guru hehehe Prosze wybaczyc moderzy, ale nie moglem sie powstrzymac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Hoho forumowy postfucker sie zjawil, guru hehehe Prosze wybaczyc moderzy, ale nie moglem sie powstrzymac. Skąd my to znamy :D :lol: hehe Edytowane 20 Marca 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Grzechu_1990 -> a jak sumienie ? nie jest Ci źle że wszyscy mają Cię za postfuckera ? że w najcieńszej książce świata byłeś wspominany kilka razy ? że jesteś symbolem Tweaka - ale tym złym ? jak to jest ? Edytowane 20 Marca 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamot Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 grzechu, jakie to uczucie kiedy wszyscy sie z Ciebie śmieją? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Hehe, dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 co przeciez teraz grzehcu odpowiedizal dobze powiedzial ze samsung i ze bylo a o byla konkretna opdpoiwedz a czy jest postfuckerem cyz nie to sam obie musi odp na to pytanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 co przeciez teraz grzehcu odpowiedizal dobze powiedzial ze samsung i ze bylo a o byla konkretna opdpoiwedz a czy jest postfuckerem cyz nie to sam obie musi odp na to pytanie :wink: Loknij w czym ma najwieksza ilosc postow/dzien, date rejestracji itd. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Proszę tu nie pisać o tym, bo to nie jest topic do tego. Ja polecam Samsunga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuchB Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 kurcze no ja to tak mnie bardziej do seagate ciagnie :] a wiecie moze jaki ma odczyt aver ?? a duzo gorszy jest seagate ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 (edytowane) Nie wiem, co wy macie do grzecha. Zawsze dobrze radzi i pomaga. Ja polecam segate (co prawda niektorzy mowia ze samsung lepszy) Edytowane 20 Marca 2006 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuchB Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 heh a przetestowal ktos pod okiem parametrow odczytu te dyski ?? bo wiem ze seagate jest dobra firma produkuje najlepsze dyski jesli chodzi o 160 gb ale tutaj mamy 250 ?? ?i co wybrac potrzebuje naprawde fachowej porady 100%?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 To poszukaj w necie testów dysków, najczęściej wygrywa samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 bo wiem ze seagate jest dobra firma produkuje najlepsze dyski jesli chodzi o 160 gbhmm no nie wiem.. w kategorii 160-tek kroluje chyba samsung hd160jj. osobiscie mialem juz kilka seagate'ow, chodzily dobrze.. ale do czasu.. ostatni wysadzil bratu zasilacz be-quieta :/ obecnie mam samsunga 80 i jestem zadowolony. jest szybki, cichy, zimny.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 interesuje mnie ktory z tych dyskow jest lepszy ?? jaki kupic po prostu ?? Samsug SP2504C - wybor jest oczywisty - jezeli masz jakies watpliwosci poczytaj - na forum sporo jest na ten temat - w i-necie sa rowniez testy tegoz dysku. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 ze 160 najlepszy jest seagte 7200.9 natomiast 250 samsung p120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuchB Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 chyba jednak po dluzszym zastanowieniu to wybiore seagate (firma produkuje wg opinii solidniejsze dyski niz samsung ) a co do wydajnosci to chyba jest minimalna a ma ktos moze jakiegos linka ukazujace testy tych dyskow ?? a ma ktos moze jakiegos linka ukazujace testy tych dyskow ?? a ma ktos moze jakiegos linka ukazujace testy tych dyskow ?? a ma ktos moze jakiegos linka ukazujace testy tych dyskow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...