slasher Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Witam.. Mam pewien problem otóż potrzebuje zrobić żeby windows nie był widoczny z poziomu bootloadera (lilo) a można go było zbotować z fdd. Wiem ze się da linuxa ładować z fdd i chce zrobić podobnie tylko z windą. Oczywiscie winda bedzie na dysku, chodzi mi o to zeby nie była widoczna na liscie w lilo a dało sie ja jakoś bootować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Jaki windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 sprawa już nie ważna... znalazłem prostsze rozwiązanie mojego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 sprawa już nie ważna... znalazłem prostsze rozwiązanie mojego problemunapisz cos wiecej bo sie zaciekawilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Nic nie zrobiłem w tej sprawie.. Postanowiłem wogóle zrezygnować z platformy microsoftu więc nawet ukryty windows nie będzie mi potrzebn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...