Alucard Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Kingston HyperX KHX3200AK2/2G Dual Kit 2x1GB 2-3-2-6 czy te: PDP Patriot LLK 2 x 1GB DDR 400MHz CL2-5-3-2 Cena taka sama i nie bede ich podkręcał Pozdro i z góry dziekuje za odpowiedź... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 PDP LLK maja lepsze timingi. Z drugiej strony najlepiej bys zrobil kupujac G.skill HZ z allegro DDR500 3-3-3-8. Bez podkrecania sa najszybsze z obecnie dostepnych w polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Hm... to znaczy... zee im wysze timingi tym lepiej? Sorry za lamerskie pytanko... Oki juz czaje... lol Edytowane 23 Marca 2006 przez Alucard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) Nie dowrotnie. Podane przezemnie G.skille ktore zapewne Cie zmylily maja wyzsze taktowanie dlatego sa szybsze. Edytowane 23 Marca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tak się zastanawiam które pamięci warto brać? wszystkie firmowe pamięci (corsair geil kingston twinmoss) są na podobnym poziomie cenowym (patrząc na allegro) interesuje mnie 512 pc3200 a potem drugie dokupić (narazie mam abita nf7). zastanawiam się nad tym http://www.allegro.pl/item95036278_corsair...od_ss_wawa.html czy to będzie dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Podobno Patrioty 512 MB DDR 400 mhz są lepsze , Geile też nie najgorsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) ja już nie będe zakładał topicu ale dostałem prośbe od informatyczki (na 5 z aktywnosci:D) ze szkoly zebym jej poszukal jakis markowych ale najtanszych pamieci 512 po sklepach, kupowane by były 10 sztuk i co sadzicie o Pamięć DDR 512MB PC3200 400MHz TwinMos CL2,5 - 133 Zł czy może goodramy za 126 zł ale cl3 Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Oczywiście, że twinmosy, gdyż 7 złotych to żadna oszczędność gdy to różnica wyłącznie timingów. Do tego twiny lepiej się kręcą na ogół, ale jak rozumiem te ramki mają być do szkoły, więc to już ma mniejsze znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 patrioty zazwyczaj są w dualu i na sztuki ciężko kupić mam nadzieje że te corsairy lepsze bedą niż elixiry które mi niechcą chodzić coś na 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) ja ostatnio kupiłem te corsairy i jestem zadowolony, jeżeli masz płyte na nf2, bo masz to i tak najlepsze wyjście to puścić pamięci synchronicznie i zjechać timingami. U siebie puszczałem je na rożnych ustawieniach(szyna i timingi) i synchro na cl 2 wypada najlepiej (lepiej niz np na 400 i cl2.5) Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 no u mnie synchro to i tak powyżej 200 musi być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...