elh Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 W okolicach Heathrow kolo Londynu ktos podp* ciezarowke pelna Nowiutkich PIV. Wartych $10000000. Jedna furgonetke znalezli, ale reszta juz przepadla, moze niedlugo beda tanie pIV na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Raczej w W.Brytani ;) A moze ktos chcial sobie sciany wylozyc tak jak w tym kawale o Rusku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Ee szkoda ze nie podpie* Athlonow ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 a odszkodowanie dostaną o jedno zero wiecej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 mzoe beda kolo mnie przejezdzac :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 "]Ee szkoda ze nie podpie* Athlonow ;Pa myślisz ze ktoś chiałby mieć zielone kafelki w łazience ? :P 8) 8O :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 "Ja powiesilem zielone zaslony a pani brazowe. I jak to wyglada? Jak gowno w lesie!" Dokladnie tak by wygladalo poloczenie pentiumow i atletow:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Fajnie! Spore mozliwosci OC! Spalasz jednego i bierzesz drugiego! :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Też tak chce :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Jak bedą B0 1.8A to biorę zgrzewkę :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 2 dla mnie, 1 dla Was; 3 dla mnie, 1 dla Was; 4 dla mnie, 1 dla Was :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 2 dla mnie, 1 dla Was; 3 dla mnie, 1 dla Was; 4 dla mnie, 1 dla Was :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ty egoisto! ja bym sie z forumowiczami podzielil lepiej! 2 dlam nie 1 dla Was; 3 dla mnie 2 dla Was; 4 dla mnie 3 dla Was :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja to se pomyslalem zeby tak sie jakas furgonetka z pamiatkami, glownymi albo z grafami R9700 lub GF FX wywalila :D :D :D :D Wtedy to bym se posmigal i kasy troche zarobil :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 hyhyhy :twisted: jak by te ciezarowki przejezdzaly w Polsce bylo by troche wiecej takich przypadkow ;) ;) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A gdzie w polsce takie ciezarowki mozna spotkac ?:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 A gdzie w polsce takie ciezarowki mozna spotkac ?:). Tez bym chcial wiedziec.. ale one niestety sa nieoznakowane i raczej trzeba by miec niezle "kontakty" zeby wiedziec gdzie ustawic "blokade" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...