Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym ci polecił SB live! 24bit jest poprostu wypasiona :D

Nawet została zawycięzcą w testach w PC-Format w kategori "Najlepsza karta dżwiękowa dla graczy"!

Audigy ma 64 kanały 3D i obsługuje sprzętowo EAX 3 ( HD ). . . .... a ile kanałów ma Live!? - bo wiem że EAX 3 napewno nie rusza ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej zapytać czy te co podałeś to pełne Audigy ( te aukcje wyglądają jak by nie wiedzieli co sprzedają )

ja polecę:

http://www.allegro.pl/item93909446_sound_b...atinum_ex_.html

a teraz ubaw:

http://www.allegro.pl/item94039859_sound_b...oto_warto_.html - gość sprzedaje jako beznadziejne Audigy LS a na zdjęciu jest Audigy 1394 ( dobra kartka ) - oni naprawdę nie wiedzą z czego żyją .... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Audigy ma 64 kanały 3D i obsługuje sprzętowo EAX 3 ( HD ). . . .... a ile kanałów ma Live!? - bo wiem że EAX 3 napewno nie rusza ...

Tu masz całą spesyfikację techniczną KliK

A co do tych z allegro to nie polecam, bo tu kupujesz za 100 SB live! 24bit i masz 2 latka gwarancji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SB Live 24bit absolutnie odpada !! Nie dość że obsługuje tylko EAX 3.0 to jeszcze PROGRAMOWO więc spowolni granie :cry: creative chyba ładnie zapłacił za ten test... najlepsza karta dla graczy :lol2: z daleka to śmierdzi łapówką... Ja Ci radzę posłuchać Kyla on się zna na tych zabawkach :) jeśli do gier to tylko ze sprzętowym EAXem od 2.0 wzwyż !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi