lee99 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) Witam Sprawa wygląda następująco: miałem plik o wielkości ponad 2GB więc nagrałem płyte dvd-r w udf-ie. Płyta nagrała się i potwierdziło że są na niej nagrane poprawne dane. Ale właśnie jak teraz próbuje ją odtworzyć to pokazuje mi się takie coś (patrz załączniki) i niewiem co z tym fantem zrobić. Może mi ktoś pomoże w tej sprawie. Pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2006 przez lee99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lock@ Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Jaki masz system plików? Spróbuj tym http://www.cdrinfo.pl/download/2033082407 Albo ISObuster czy UltraIso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lee99 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No tak ale ja mam pakiet Nero, w wersji 7.0.1.2 aktualnie i do tego InCD 5.0.0.4 właśnie też. Płyte nagrałem Nero burning rom i dziwie się coś temu że nie mogę tej płyty odczytać. Nie miałem z tym problemów z tego co pamiętam chociaż płyty dvd w udf to rzadko nagrywam bo rzadko nagrywam pliki większe niż 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...